Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sitges celebra el Dia Internacional del Ioga amb actes públics per donar-lo a conèixer

Persones vinculades a aquesta disciplina han preparat propostes pel 21 de juny, quan se celebra el Dia Internacional del Ioga.

La disciplina del ioga compta amb diverses persones que imparteixen classes a Sitges, que ara s’han unit per celebrar el Dia Internacional del Ioga el pròxim 21 de juny. Aquesta és la primera vegada que Sitges celebra aquesta jornada amb la col·laboració de diversos professors i professores i amb la voluntat de donar a conèixer el ioga al gran públic. Per fer-ho, s’han previst dues sessions al matí i dues a la tarda, amb diferents variants del ioga.

La primera de les sessions es farà el dimecres 21 de juny a les 9 del matí a la Platja de les Anquines. La professora serà Ángeles Simón, que mostrarà el tipus de ioga Hatha Vinyasa, apte per a tots els nivells. En cas de mal temps, està previst que la sessió es desenvolupi a l’Hotel Me, que col·labora amb aquest acte aportant te i smoothies per als participants.  

Una hora després, a les 10 del matí, l’atenció es trasllada a la Plaça de Catalunya. En aquest emplaçament, la professora Carolina Falcone hi dirigirà una sessió de Ioga suau, especialment pensat per a persones grans o amb mobilitat reduïda. Aquesta classe disposarà de cadires, que seran l’instrument necessari per seguir els exercicis.

La tarda del Dia Internacional del Ioga començarà a les 6 al Terrenal Espai, ubicat al carrer de la Verge del Perpetu Socors, 10, baixos. Aquesta és la seu on el professor Jean Critophe Broc impartirà una classe de Ioga Kundalini, apte per a tots els nivells. Aquesta és la pràctica del ioga que es considera  més meditativa i coordinada amb la respiració i els mantres, a banda del component d’activitat física.

L’última sessió torna al carrer i es farà a La Fragata a les 7 de la tarda, a càrrec de la professora Ángeles Simón. Novament, serà una sessió de Ioga Hatha Vinyasa apte per a tothom.  Aquestes activitats del Dia Internacional del Ioga estan obertes a tota la ciutadania, sense reserva prèvia, però cal portar roba i calçat còmode per a la pràctica de l’activitat física i una estoreta individual.