Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Dia Internacional del Ioga arriba a Sitges aquest divendres amb un ampli ventall de sessions d’aquesta disciplina

Professionals d’aquesta disciplina de Sitges s’uneixen per oferir 11 activitats des de les 8 del matí fins a les 9 del vespre.

Aquest divendres 21 de juny se celebra el Dia del Ioga a tot el món i diverses persones que es dediquen a la docència d’aquesta disciplina a Sitges s’han reunit per oferir un programa d’actes a la vila que abraça des de les 8 del matí fins a les 9 del vespre, amb 11 sessions diferents. Aquesta és la segona edició de la celebració del Dia Internacional del Ioga a Sitges, que parteix de la voluntat de les persones que imparteixen aquesta disciplina a Sitges per estendre el ioga entre la població, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges. El regidor d’Esports, Jaume Monasterio Miró, explica que “el Dia del Ioga ja és una experiència d’èxit de treball compartit entre la inquietud d’una part de la ciutadania per fer activitat esportiva, concretament ioga, i l’acompanyament que brindem des de l’Ajuntament” i afegeix que “aquest govern té entre les seves prioritats la pràctica de l’esport en les diferents etapes de la vida, cosa molt viable en el ioga”.

Les 11 activitats del Dia Internacional del Ioga a Sitges mostren diferents estils de la pràctica d’aquesta disciplina, són totes gratuïtes i no cal inscripció prèvia, però sí portar una estoreta per fer els exercicis a sobre i aigua. Cada sessió se celebra en un espai diferent, per tal de combinar els recintes privats on habitualment es practica el ioga amb espais públics emblemàtics, com la platja de Sant Sebastià o l’espigó de les Anquines. A les 12h, hi haurà classe de Ioga amb cadira al Casino Prado Suburense i a les 17.30 h a la platja de Sant Sebastià s’ha previst una sessió per a nens i nenes a partir de 7 anys.

La platja de Sant Sebastià també acollirà l’activitat final, on s’espera la major participació, ja que entre les 19 i les 21 h es farà una masterclass a càrrec de les diferents professores i amb bany de so de bols tibetans.

Podeu trobar tota la informació del Dia Internacional del Ioga a Sitges a www.sitges.cat/ioga.