Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Parc de Nadal, un clàssic de les festes nadalenques de Sitges

Aquest espai de diversió i entreteniment, instal·lat al Pavelló de Pins Vens, ofereix fins al 5 de gener un ventall d’activitats lúdiques i formatives com inflables, 'jumping', jocs de taula, espectacles, tallers de manualitats, de pintura i de maquillatge, entre d’altres.

Els infants i adolescents de 2 fins a 14 anys poden entretenir-se i divertir-se amb un ventall d’activitats lúdiques i formatives al Parc de Nadal. Aquest espai de diversió ha obert portes aquest dilluns al Pavelló de Pins Vens i funcionarà fins al 5 de gener (a excepció del dia 1).

Aquesta és una proposta de lleure i d’oci per a famílies i infants durant les festes de Nadal amb l’objectiu d’afavorir la conciliació laboral i familiar i també promoure l’educació, l’exercici i la socialització dels visitants. 

Les propostes fomenten, a través del joc, valors com la creativitat, l’amistat, el civisme, la convivència i el respecte al medi ambient. Entre les activitats destaquen els inflables, el 'jumping', els jocs de taula i els tallers de maquillatge, de pintura i de manualitats per als més creatius.

El preu de l’entrada és de 6 euros tot el dia i 4 euros (torn de matí o torn de tarda). Només paguen els infants de 2 a 14 anys. Les famílies en situació de vulnerabilitat que van acompanyades per personal del SIS tenen un descompte del 50% al Parc de Nadal. 

El Parc de Nadal forma part del Projecte Passaport Edunauta i és organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sitges.

 

  • CALENDARI DEL PARC DE NADAL (del 27 de desembre al 5 de gener)

              Pavelló de Pins Vens

  

              Dates i horaris

                  *Desembre 2023:

  • 27, 28, 29 i 30 de desembre: tot el dia (d'11 a 14 h i de 17 a 20 h) 
  • 31 de desembre: només horari de matí (d'11 a 14 h) 

 

                 *Gener 2024:

  • 2, 3 i 4 de gener: tot el dia (d'11 a 14 h i de 17 a 20 h) 
  • 5 de gener: només horari de matí (d'11 a 14 h)

 

              Preus de les entrades:

  • Entrada matí: 4€
  • Entrada Tarda: 4€
  • Entrada tot el dia (matí i tarda): 6€

 

 

             Activitat del projecte Passaport Edunauta