Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sitges acull una nova trobada de la Caminada de Marxa Nòrdica

Prop de 190 persones vingudes de diferents poblacions catalanes visitaran Sitges fent activitat física

Sitges torna a acollir una nova edició de la Caminada de Marxa Nòrdica, demà dimecres a partir de les 10 del matí. Unes 190 persones provinents de Lliçà de Vall, Roda de Ter i Les Masies de Voltregà arribaran a Sitges per gaudir d’un recorregut pel litoral sitgetà i que tindrà un dinar als Jardins de Terramar com a punt i final.  

La sortida de la Caminada està prevista a les 10h des del camp municipal de futbol d’Aiguadolç i transcorrerà per uns 6-8 km del litoral de Sitges per acabar als Jardins de Terramar, cap a les 15:30h, aproximadament.  

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio Miró, explica que “volem que l’esport i l’activitat física sigui present en totes les edats de la vida i que contempli diversos nivells de dificultat” i afegeix que “aquesta Caminada de Marxa Nòrdica ens serveix, també, per mostrar Sitges a persones d’altres municipis”.

Aquesta és una activitat que promou la Diputació de Barcelona i que es realitza en coordinació amb el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges.