Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Ajuntament de Sitges obre el període per obtenir subvencions per a activitats esportives

El Departament d’Esports crea un nou programa subvencionable per fer projectes d’esport adaptat amb una partida de 80.000€. Els candidats a obtenir aquests ajuts tenen fins el 8 d’agost per tramitar les peticions.

L’Ajuntament de Sitges obre el termini per presentar projectes esportius subvencionables, amb una partida de 80.000€. L’enllaç on cal adreçar-se per fer aquesta gestió específica és: https://carpeta.sitges.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?IdTema=40&IdTramit=422 .

Els candidats a obtenir aquests ajuts tenen fins el 8 d’agost per tramitar, de forma telemàtica, les peticions. El Departament d’Esports els oferirà suport per resoldre dubtes, a través del correu electrònic esports@sitges.cat o bé al telèfon 93 894 50 56.

Dels 80.000€, 70.000€ es destinaran a activitats destinades a la promoció de l’esport escolar i federat, mentre que 6.000€ més es dedicaran a subvencionar l’organització d’esdeveniments esportius a Sitges. Una de les novetats d’aquest any és la subvenció dins del capítol de Projectes d’esport adaptat, amb un import de fins a 3.000€. De fet, entre els barems que es tindran en compte per a l’atorgament de subvencions ja s’hi incorporen la presència d’esportistes amb discapacitat. Finalment, es mantenen 1.000€ per ajudar a programes per a la promoció de l’esport de rendiment. En aquest àmbit, es diferenciarà entre l’alta competició a nivell individual i per equips.

El regidor d’Esports de Sitges, Jaume Monasterio, explica que “volem estar al costat de les entitats que fan possible que molts sitgetans i sitgetanes facin esport, a través de diferents modalitats” i afegeix que “estem consolidant línies que les mateixes entitats ja van promocionant, com és l’esport adaptat”.

Els imports màxims sol·licitats per cada entitat no podran sobrepassar el 20% de la partida a la qual s’opta. Així, en la promoció de l’esport escolar i federat no es podrà passar de 14.000€ per club, l’organització d’esdeveniments esportius té un topall de 1.200€, els projectes d’esport adaptat no passaran els 600€ i els programes de promoció de l’esport de rendiment tindran un límit de 200€ per candidatura. A més, les subvencions no podran ser superiors al 50% del cost del projecte.