Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Ajuntament de Sitges substitueix la coberta i el paviment de la pista 2 del Pavelló esportiu de Pins Vens

Els treballs de millora d’aquest equipament esportiu també inclouen la pintura de l’estructura del pavelló i duraran fins a mitjans de desembre.

L’Ajuntament de Sitges està fent obres de millora substancials a la pista 2 del pavelló poliesportiu Pins Vens: la substitució de la coberta i del paviment d’aquest equipament, a més de la pintura d’aquest espai. La primera actuació és pintar l’estructura del pavelló, que va començar el 7 de setembre i està previst que finalitzi el 5 de novembre. Un cop acabada aquesta actuació i segons la previsió inicial, el 8 de novembre començarà la substitució de la coberta, unes obres necessàries ja que abans era una coberta de xapa i ara serà aïllant del soroll i també aïllant tèrmic de la calor o del fred. Aquests treballs es preveu que finalitzin el 19 de novembre. La substitució de la coberta i la pintura de l’estructura tenen un import de 300.411,71 €.

La darrera actuació en aquest equipament serà la substitució del paviment, que té un cost de 193.670,80 €. Aquesta operació està previst que comenci el 22 de novembre i que finalitzi a mitjans del mes de desembre, abans de Nadal.

El regidor d’Esports, Jaume Monasterio, assegura que “l’esport és fonamental per l’actual equip de govern i crec que aquestes actuacions defensen aquesta línia, tot i que encara queda molt per fer pel que fa a inversions en instal·lacions esportives. L’Ajuntament de Sitges vol que les esportistes i els esportistes de les entitats que s’entrenen al pavelló de Pins Vens puguin gaudir al 100% d’aquest equipament esportiu”.

Aquesta actuació forma part de les accions de millora de les principals instal·lacions esportives municipals.