Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La Cursa de la Lluna Plena contra el càncer infantil torna aquest divendres amb el format presencial

La jornada solidària servirà un any més per recaptar fons pel Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona. La cursa té lloc avui amb un recorregut de 4,6km per Sitges. Aquesta és una iniciativa de la família Lahoz Campañà per recordar el seu fill, Pol Lahoz Campañà.

La Cursa de la Lluna Plena torna als carrers de Sitges aquest divendres a les 21 h, amb un circuit circular de 4,6km amb sortida i arribada a l’Institut Vinyet. A causa de les limitacions sanitàries, les persones que faran el recorregut no poden passar de les 3.000, però es manté la possibilitat de fer una aportació solidària sense disputar la prova.

I és que la Cursa de la Lluna Plena és una iniciativa de la família Lahoz Campañà per recordar el seu fill, Pol Lahoz Campañà. El jove Pol era un esportista que va viure intensament l’esport, sobretot el bàsquet i la vela, i volia encaminar el seu futur cap al món de l’esport. Un càncer se’l va emportar, però els seus pares van decidir crear aquesta cursa popular per recordar l’esperit esportiu del fill i vincular-lo al finançament per al Laboratori de Recerca del Càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. 

Tots els diners que es recullen amb aquesta Cursa es destinen a la investigació del càncer infantil que fa la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu. Les places per córrer l’edició d’aquest any de la Lluna Plena són 3.000 i la inscripció es pot fer al web  www.cronosports.com/llunaplenasitges . Al mateix web, també hi ha la possibilitat de fer aportacions solidàries sense córrer la Cursa. També es poden resoldre dubtes o demanar més informació al telèfon 687 569 446 o al correu electrònic cursanitsdelallunaplenasitges@gmail.com .

En aquesta edició, la Cursa de la Nit de Lluna Plena de Sitges sortirà a les 21 h de vora l’Institut Vinyet, per agafar l’Avinguda de Navarra, vorejar l’Hotel Terramar i arribar fins el Passeig Marítim. El recorregut segueix per l’Avinguda Sofia, s’endinsa per l’Avinguda de la Mare de Déu del Vinyet i travessa la carretera a l’alçada del minigolf del Vinyet cap al carrer de les Cases del Sord i acabar retornant a l’Institut del Vinyet.