Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Ajuntament explica al Consell municipal d’Esports les línies de subvenció 2022

La trobada entre l’Ajuntament i els clubs esportius locals també ha servit per presentar la memòria de la regidoria d’Esports 2021.

El Consell municipal d’Esports va reunir l’Ajuntament i les entitats esportives locals, aquest dijous passat a la tarda, a Can Milà. La sessió va servir per a que l’administració local expliqués el procediment que seguiran les subvencions d’aquest any 2022, que tenen noves línies d’ajuts. Igualment, la regidoria d’Esports també va posar sobre la taula la Memòria del 2021, per retre comptes i oferir transparència davant dels clubs locals. El regidor d’Esports, Jaume Monasterio, explica que “la pràctica esportiva és una prioritat pel govern municipal” i afegeix que “volem que els clubs esportius coneguin les eines que l’Ajuntament posa al seu abast, des de l’ús d’instal·lacions fins a l’obtenció de subvencions o la millora de la gestió de cada entitat”.

L’Ajuntament també va donar a conèixer als integrants del Consell el projecte dels circuits urbans esportius i es va repassar el calendari de sessions ordinàries del Consell municipal d’Esports previst per aquest 2022. El departament municipal de Participació ciutadana també va participar de la part final de la trobada i va exposar el funcionament del nou Portal d’entitats i voluntariat de Sitges. Tot seguit, el Centre d’atenció primària (CAP) de Sitges també va presentar el seu programa de Prescripció socials a les entitats.  

Els consells municipals de l’Esport sempre incorporen una ponència que pugui resultar d’interès per a tots els membres i en aquesta ocasió la xerrada i debat va incidir en la temàtica de ‘La protecció de dades als clubs i entitats esportives’.