Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Ajuntament obre les platges per a la pràctica esportiva aquàtica

Les platges queden obertes per a la pràctica esportiva
Les platges queden obertes per a la pràctica esportiva
El decret del govern espanyol publicat ahir diumenge al Boletín Oficial del Estado recull també especificacions per als esportistes federats i professionals, entre altres.

Les platges de Sitges queden obertes per a la pràctica esportiva a partir d’avui, dilluns 4 de maig, tant pel que fa als esportistes federats i professionals com pel que fa als esportistes amateurs.

L’ordre SDN/388/2020 publicada al BOE de data 3/04/2020 recull també les condicions per a la pràctica esportiva dels esportistes federats i professionals, entre altres, que suposa algunes diferències pel que fa al que s’havia establert per a la pràctica esportiva en general.

  • Esportistes federats: Podran realitzar entrenaments de forma individual dins els mateixos horaris establerts per a la pràctica de l’esport (entre les 6 i les 10h i entre les 20 i les 23h) però amb la diferència que ho podran fer dos cops al dia. Els límits geogràfics, igual que per als esportistes amateurs, es fixen dins dels límits del terme municipal de residència.
  • Esportistes professionals: Sense limitació horària. Poden entrenar amb l'entrenador, que ha d'estar sempre a 2 metres de distància.
  • Esportistes d’alt nivell i esportistes d’interès nacional: Sense limitació horària. Poden entrenar amb l'entrenador, que ha d'estar sempre a 2 metres de distància.

Els esportistes amateurs han de que seguir l’horari establert de 6h a 10h o de 20h a 23h.

L’Ajuntament recorda que encara no està permès fer ús de les instal·lacions esportives (ni recintes tancats ni oberts).

 

Mesures de seguretat

  • La pràctica esportiva s’ha de realitzar, de forma individual, excepte en els casos establerts.
  • S’han de respectar les distàncies de seguretat entre esportistes.
  • No es permet la presència d’entrenadors durant els entrenaments excepte en el cas dels esportistes professionals, d’alt nivell i d’interès nacional.
  • Cal usar mascaretes sempre que sigui possible.
  • Cal rentar-se les mans abans de sortir de casa i en arribar.