Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La Cursa solidària contra la PKU recorrerà 5 km pels carrers de Sitges

La prova se celebrarà diumenge 14 de maig amb l’objectiu de recollir fons per a la investigació d’un biosensor per als infants afectats.

La Cursa solidària contra la PKU/ATM ”Corre per ells" torna a Sitges el diumenge 14 de maig, a partir de les 10 h amb sortida i arribada als Jardins de Terramar. Serà la vuitena edició d’una prova popular que vol recollir finançament per al projecte de desenvolupament d'un biosensor que mesuri, al domicili, els nivells d'amoni i fenilalanina, i així millorar el control dels infants que tenen trastorns metabòlics. Aquest és un projecte que està portant a terme l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Les persones que vulguin fer la cursa i ajudar en la lluita contra la PKU recorreran 5 km al voltant dels Jardins de Terramar. La jornada solidària també comptarà amb música, activitats i sortejos. El preu de la inscripció per córrer és de 14 euros, però també es poden fer donacions. Tant les inscripcions com les donacions es poden formalitzar a sitgescorreperells.org.