Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Els dies 10 i 11 d’agost se celebrarà la 26 edició del torneig de bàsquet 3x3 Sitges

La Plaça de la Fragata acollirà els dies 10 i 11 d’agost una nova edició del torneig de bàsquet 3x3 Sitges inclòs en el Circuit 3x3 FCBQ, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol.

Sitges serà l’escenari els dies 10 i 11 d’agost del Torneig de Bàsquet 3x3 Sitges. El Club Bàsquet Sitges, organtizador d’aquesta competició, espera superar la xifra dels 600 participants en aquesta 26a edició. Els jugadors provenen principalment de la comarca del Garraf, però també d’altres localitats catalanes i, fins i tot, d’Europa. Els partits es disputaran a la plaça de la Fragata dissabte de 10 a 21h i diumenge de 10 a 20 hores.

 

La competició està dividida en diferents categories femenina: Mini, Infantil, Cadet Júnior i Sènior tant en modalitat masculina.  

 

El Club Bàsquet Sitges organitza el torneig amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges i la Federació Catalana de Basquetbol. El torneig s’ha consolidat com un dels esdeveniments de referència del calendari esportiu de la vila. La prova és puntuable en el Circuit 3x3 FCBQ, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol. Els guanyadors del torneig jugaran la final del Circuit 3x3 FCBQ a finals del mes de juliol de 2020 a Barcelona. Les categories Júnior (U18) i Sènior seran oficialitzades dins de FIBA 3x3. 

 

Inscripcions

 

Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web del circuit: 3x3.basquetcatala.cat/sitges2019. La competició es podrà seguir a través de l’APP oficial del Circuit (3x3 Circuit Català).