Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Rècord de participació a Les Estades Esportives de Sitges amb un 99’16% d’ocupació

Rècord de participació a Les Estades Esportives de Sitges amb un 99’16% d’ocupació
Rècord de participació a Les Estades Esportives de Sitges amb un 99’16% d’ocupació
En total 247 nenes i nens diferents han assistit durant quatre setmanes al casal esportiu, organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sitges. Els participants han pogut gaudir d’una àmplia oferta d’activitats.

Aquest estiu les Estades Esportives de l’Ajuntament de Sitges han registrat un 99’16% d’ocupació, 3 punts més respecte l’any anterior. En total 247 nens i nenes d’entre 6 i 12 anys hi ha assistit repartits entres les quatre setmanes. Els infants han pogut participar en un total de 20 propostes diferents entre les quals activitats aquàtiques, arts marcials, castells, zumba, escacs, tallers mediambientals i cuina saludable, entre d’altres, a més de fer 4 excursions cada divendres a I’illa Fantasia, Calafell Aventura, Aqualeón i Les Deus Aventura.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio, ha fet un balanç “molt positiu” de les Estades Esportives 2019 després de comprovar les xifres: “Els 247 infants han generat 714 inscripcions de les 720 possibles. Per tant, estem parlant d’un elevat índex d’ocupació que ens situa en el més alt dels darrers anys. I una de les  parts que ens fa sentir més satisfets és l’enquesta  de valoració de les famílies que ens donen una valoració general molt bona que ens serveix per millorar cada any”.

Segons  l’enquesta, el 80’83% de les persones valora molt bé la impressió global del Casal, el 58’33% es mostra satisfet de les instal·lacions on s’han impartit les activitats i el 70% expressen estar molt contents amb les propostes realitzades al Casal. Quant a l’atenció als infants per part parts dels monitors, el 73’33 posa la puntuació més alta. 

El preu del Casal es considera “adequat” segons el 85’83% dels enquestats.  Entre els aspectes que més valoren les famílies és la varietat de les activitats amb un 23’49 %, seguit de les sortides que el casal oferia cada divendres amb un 22’28%.