Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La Setmana de l’Esport visibilitza l’oferta esportiva de Sitges

Els clubs incorporen noves activitats fins el 18 de setembre, per donar a conèixer les diferents fórmules per fer esport al municipi.

La Nit de l’Esport, aquest dimecres al vespre, marca l’equador de la Setmana de l’esport, un projecte recuperat pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges i que està tenint molt bona acollida entre la ciutadania i les entitats esportives. El regidor d’Esports, Jaume Monasterio Miró, explica que “molts clubs ja ens han dit que l’han que ve faran activitats especials per donar a conèixer la seva activitat” i afegeix que “aquest és l’objectiu de la Setmana de l’Esport, que les entitats visibilitzin la seva activitat”. En aquest sentit, Monasterio recorda que “l’àmplia oferta d’esports a Sitges fa que ningú no tingui excusa per no fer activitat física”. El responsable municipal d’Esports explica que “Sitges és un lloc privilegiat per fer esport, tant dins d’instal·lacions i clubs com a l’aire lliure amb caminades o nedant al mar”.

Fins diumenge, la Setmana de l’Esport haurà acollit una cinquantena d’activitats obertes. Aquests dies encara es poden fer jornades de portes obertes de gimnàstica rítmica, hoquei herba, golf o patinatge artístic, entre d’altres.

A més, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio, remarca que “aquest govern continua treballant per posar al dia les instal·lacions esportives i dotar-nos d’un nou camp de futbol i un nou pavelló, que podran ser polivalents, com ho és el nou Santa Bàrbara” i ha afegit que “l’actual govern vol incrementar les instal·lacions esportives. No volem treure el camp municipal d’Aiguadolç per posar-lo a un altre lloc, sinó que necessitem el camp d’Aiguadolç i també un altre”.  

Podeu trobar tota la informació de les activitats programades per a la Setmana de l’Esport al següent enllaç: www.sitges.cat/esports .