Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La Nit de l’Esport reconeix els èxits dels esportistes sitgetans

Un total de 29 guardons han servit aquest dimecres per homenatjar en el marc de la 37a edició de la Nit de l’Esport persones i clubs que han tingut especial rellevància durant la darrera temporada.  Aquest any la cita més important de l’esport sitgetà s’ha celebrat per primera vegada als Jardins de Terramar

La 37ena edició de la Nit de l’Esport ha repartit 29 guardons per distingir persones o equips que han obtingut bons resultats en la darrera temporada esportiva. L’acte s’ha desenvolupat aquest dimecres al vespre als Jardins de Terramar, on hi ha acudit la representació de la majoria de clubs de Sitges. Enguany, l’acte s’ha inscrit dins de la Setmana de l’Esport que ha recuperat el Departament d’Esports per tal de donar visibilitat a l’àmplia oferta esportiva de Sitges.

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell Abella, ha felicitat a totes les persones guardonades i ha agraït la feina d’esportistes i clubs “per mantenir viva l’activitat en moments difícils, no tan sols per la pandèmia”. Aurora Carbonell ha avançat que el procés per construir un nou camp de futbol, amb caràcter polivalent, a Pins Vens, ja ha començat i que ja s’està estudiant la construcció d’un nou pavelló d’esports. L’Alcaldessa ha assegurat que “l’administració no va tan ràpida com voldríem, però avancem en la millora de les instal·lacions esportives. Ja hem fet el primer pas pel nou camp de futbol i quan comença el procés, aquest ja no s’atura”.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio Miró, ha explicat que la recuperació de la Setmana de l’Esport té l’objectiu que “les sitgetanes i sitgetans siguin conscients de la quantitat ingent d’esports i activitats diferents que es poden realitzar a la nostra vila. No hi ha edat, condició física ni aptitud que serveixin d’excusa per no fer una activitat física”.

 

Relació de premiats de la 37a Nit de l’Esport

Leonardo Oliver Severin, del Club de Golf Terramar, campió de Catalunya Matchplay sub-16 2021 categoria benjamí.

Míriam Ayora Gómez, del Club de Golf Terramar, campiona de Catalunya absoluta 2021 categoria sènior.

Jorge Rubio Rivero, del Club de Golf Terramar, campió de Catalunya sènior 2021.

Luca Hoek Le Guenedal, del Club Natació Sitges, campió de Catalunya i d’Espanya en categoria aleví.

Joaquín Lara Ruiz, del Moto Club Sitges, campió de Catalunya Trial clàssiques de la categoria de clàssics.

David Gómez Carrión, del Moto Club Sitges, campió de Catalunya d’Enduro en categoria màster.

Nicolàs Moleti, del Rugby Club Sitges, campió de Catalunya sots-18 en la modalitat de 7.

Tony Llewellyn, del Club Natació Sitges, campió de Catalunya d’hivern en 200 esquena categoria +60.

Joan Lluís Royo Rodés, del Club Natació Sitges, campió de Catalunya d’estiu en 100 esquena i 200 esquena categoria +70.

Gerard Pujol Hernàndez, del Club Natació Sitges, campió de Catalunya d’estiu en 100 braça categoria +25.

Raül Roch Blom, del Club Natació Sitges, campió de Catalunya d’estiu en 200 esquena en categoria +50.

Oriol Monzó Montero, jugador sitgetà de tennis taula, campió d’Espanya absolut en dobles i sots-campió d’Europa Trophy.

Antoni Ponce Bertrán, del Club Natació Sitges, Medalla d’Argent en els XVI Jocs paralímpics Tòquio 2021 i Medalla d’or al campionat del món 2022.

Joan Eduard Piñero Vàzquez, del Club Bàsquet Sitges, Medalla de Distinció en la categoria d’argent, de la Federació catalana de basquetbol.

Ignasi Vicente López, del Club Bàsquet Sitges, Medalla de Distinció en la categoria d’argent, de la Federació catalana de basquetbol.

Galdric Bover Arnal, del Club Bàsquet Sitges, Medalla de Distinció en categoria de bronze, de la Federació catalana de basquetbol.

Noel Guillén Ferret, del Club Bàsquet Sitges, Medalla de Distinció en categoria de bronze, de la Federació catalana de basquetbol.

Michael Collins, Reconeixement a l’expresident (2015-2022) de l’Associació cultural i esportiva Futbol Gaèlic de Sitges.

Equip pre-mini A masculí, del Club Bàsquet Sitges, campió del grup 2 del nivell D1 de la federació catalana de basquetbol.

Equip mini A femení, del Club Esportiu Sitgetà de Basquetbol, campió del grup 5, nivell B, de la Federació catalana de basquetbol.

Equip mini A masculí, del Club Bàsquet Sitges, campió del grup 2 del nivell B2 de la Federació catalana de basquetbol.

Equip sots 21 femení, del Club Esportiu Sitgetà de Basquetbol, campió del grup 2 de nivell B de la Federació catalana de basquetbol.

Jorge Rubio Rivero i Juan Manuel Leach Cucurella, del Club de Golf Terramar, campions del campionat d’Espanya dobles categoria sènior.

Equip femení del Club de Golf Terramar, campiones del 25è Quadrangular femení de Catalunya.

Equip Interclubs Terramar masculí, del Club de Golf Terramar, campions de Catalunya Interclubs Absolut 2021.

Equip aleví masculí, del Club Natació Sitges, campió de Catalunya en relleus 4 x 100 estils.

Equip sots-18, del Rugby Club Sitges, campió de Catalunya en la modalitat de a 7 i a 15.

Equip infantil A, del Club Futbol Blanca Subur, campió de Lliga de 1a divisió i ascens a Divisió preferent.

Equip aleví C, del Club Futbol Blanca Subur, campió de Lliga de 3a divisió i ascens a 2a divisió.

Fins el 18 de setembre encara es pot continuar gaudint de les activitats esportives emmarcades dins de la Setmana de l’Esport 2022: Podeu trobar tota la informació de les activitats programades al següent enllaç: www.sitges.cat/esports .