Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La Cursa de la Lluna Plena contra el càncer infantil torna l’1 d’octubre

La jornada solidària celebra enguany la 10a edició amb l’objectiu de recaptar fons pel Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona. La cursa, amb un recorregut de 4,6km, està organitzada per la família Lahoz Campañà per recordar el seu fill, Pol Lahoz Campañà.

La Cursa de la Lluna Plena torna als carrers de Sitges el dissabte 1 d’octubre a les 21 h, amb un circuit circular de 4,6km amb sortida i arribada a l’Institut Vinyet. Es tracta d’una prova no competitiva ni cronometrada que es pot fer caminant o corrent, i no hi ha límit d’edat.

La Cursa de la Lluna Plena està organitzada per la família Lahoz Campañà per recordar el seu fill, Pol Lahoz Campañà. Als 14 anys li va diagnosticar un Sarcoma d’Ewing, un tipus de càncer infantil que està considerat com a malaltia rara. Sis anys més tard, la malaltia va repetir amb més força i virulència, i malgrat els esforços i tractaments realitzats, el Pol no ho va poder superar.

La jornada solidària arriba aquest any a la seva 10a edició amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil de la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu. Per participar a la cursa, cal fer una inscripció a través del web  https://www.nitsdelallunaplenasitges.com on també hi ha la possibilitat de fer aportacions solidàries sense córrer la Cursa. També es poden resoldre dubtes o demanar més informació al telèfon 687 569 446 o al correu electrònic lluna@nitsdelallunaplenasitges.com. Els dorsals es poden recollir a partir del 22 de setembre a les botigues següents o 3h abans al punt de sortida.

  • BASE: RUNNERING c/Sant Joan 28 08840, Viladecans
  • BASE: FERRAN ESPORTS c/Jesus 22-25 08870, Sitges
  • LLIBRERIA GABALDÀ, plaça de la Vila, 8 08810, Sant Pere de Ribes
  • INTERSPORTS OLARIA, plaça de Soler i Gustems, 5, Vilanova i la Geltrú

La Cursa de la Nit de Lluna Plena de Sitges sortirà a les 21 h de l’Institut Vinyet, anirà cap a l’Avinguda de Navarra, vorejarà l’Hotel Terramar i arribarà fins el Passeig Marítim. El recorregut seguirà per l’Avinguda Sofia, s’endinsarà per l’Avinguda de la Mare de Déu del Vinyet i travessarà la carretera a l’alçada del minigolf del Vinyet cap al carrer de les Cases del Sord i acabar retornant a l’Institut del Vinyet.

A l’arribada es donarà un entrepà i una beguda a totes les persones participants i es realitzarà un sorteig amb premis dels col·laboradors.