Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La Sitges Rock Trail torna aquest dissabte amb dos recorreguts pel parc del Garraf

La sortida de les dues curses serà a les 9 h des dels jardins del Parc del Rocar

La vuitena edició de la Sitges Rock Trail torna aquest dissabte amb uns 500 participants i un centenar de voluntaris. El Centre Excursionista de Sitges organitza un any més aquesta prova popular i competitiva amb dos circuits que permetran conèixer el Garraf: la Speed Rock té 12 km, amb un desnivell positiu de 400 metres, i la Sitges Rock Trail de 25 km i un desnivell positiu de 1.000 metres. En tots dos casos, les persones participants travessen el Parc del Garraf i gaudiran d’unes vistes autènticament del massís del Garraf, amb un entorn sovint massa desconegut.

Precisament, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio Miró, destaca que “la Sitges Rock Trail és un esdeveniment de gran valor, perquè combina l’esport amb el coneixement de la natura” i afegeix que “el fet que ho organitzi el Centre Excursionista de Sitges ens dona totes les garanties de respecte per l’entorn i al mateix temps és una mostra de la vitalitat d’aquesta entitat”.

El tret de sortida de la cursa serà als jardins del Parc del Rocar i el centre neuràlgic de l’organització estarà ubicat a l’Espai Jove (Parc del Rocar). De 7 a 8 del matí, es repartiran els dorsals a l’Espai Jove, a les 8.40 h s’obrirà el calaix de sortida i a les 8.50 h es farà el briefing per megafonia, amb les darreres indicacions i recordatoris. A les 8.55 h es tancarà el calaix de sortida per a que a les 9h puguin començar les dues curses.

L’hora prevista d’arribada del primer corredor o corredora de la Speed Rock és cap a les 10 h, mentre que es preveu que el primer classificat o classificada de la Sitges Rock Trail arribi a les 11.15 h. Posteriorment, a les 11.30 h, es preveu el lliurament de trofeus de la categoria Speed Rock, mentre que els trofeus de la Sitges Rock Trail es calcula que es repartiran a les 13 h. Totes les persones voluntàries en l’organització gaudiran d’un dinar a les 14h.