Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La Sitges Rock Trail reuneix 396 esportistes pel massís del Garraf en dues proves

La prova, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges, ha tingut Vicenç Ríos i Elena Pueyo com a guanyadors, mentre que en el circuit de 14 km s’han imposat Lucas Saied i Mireia Fumenal.

Un total de 396 corredors dels 430 inscrits han corregut la vuitena edició de la Sitges Rock Trail, aquest dissabte. La prova ha tornat a prendre forma en un doble recorregut de cursa per muntanya de 14 i 24,5 quilòmetres, organitzat pel Centre Excursionista de Sitges.

El primer lloc en els 24,5 km de la Sitges Rock Trail 2024 ha estat per Vicenç Ríos, amb un temps de 2:14:05, seguit de Pol Gelabert i Agustín Cáceres. Pel que fa a les dones, la guanyadora ha estat Elena Pueyo, amb 2:34:49, seguida de la sitgetana Aida Pérez i Sandra Vilanova. Els primers sitgetans, més enllà dels del podi de la classificació general, han estat Andrei Razumovskii i Maite Bru.

En el cas de la cursa de 14 km, la Sitges Speed Trail, el guanyador ha estat Lucas Saied, amb 1:02:44, seguit de Joan Sella, segon, i Jonathan García, tercer. En categoria femenina, s’ha imposat Mireia Fumenal, amb 1:20:14, seguida d’Íngrid Sole i de Montse Sánchez, mentre que els primers sitgetans -després dels dos primers, que ja han ocupat el podi principal- han estat ser Oriol Barlan i Llúcia Felipe.

Les classificacions i les fotos de la prova es poden consultar a les webs de la cursa, www.sitgesrocktrail.cat, i de l’entitat organitzadora, el Centre Excursionista de Sitges, www.excsitges.com, així com als enllaços a l’Instagram de la prova, @sitgesrocktrail.