Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La primera jornada de l’Esport femení mostrarà l’ampli ventall de possibilitats de fer esport a Sitges

Diferents clubs esportius se citen diumenge al matí a La Fragata per exposar l’ampli catàleg d’activitats físiques que es poden fer a Sitges

La primera jornada de l’Esport femení és una iniciativa de la Taula de l’Esport femení, que compta amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, amb l’objectiu de mostrar totes les possibilitats de practicar esports en totes les etapes de la vida per part de les dones. Aquest és un acte emmarcat dins la celebració del 8M, amb la col·laboració de diversos clubs locals i entitats esportives. Així, l’espai de la plaça i de la platja de la Fragata serà l’escenari d’aquesta jornada, diumenge entre les 11 del matí i les 2 del migdia.

Els clubs participants faran un tast del seu esport, pensant sobretot en nenes d’entre 3 i 12 anys, tot i que els nens que hi acudeixin també podran realitzar les activitats. El regidor d’Esports, Jaume Monasterio Miró, explica que “la prioritat és ensenyar a les nenes tots els esports que poden practicar a Sitges, perquè l’activitat física és fonamental per al desenvolupament i a Sitges tenim uns clubs esportius que ens permeten practicar l’esport, també a les nenes”.    

La jornada vol fer visible l'esport femení i promoure el reconeixement social i la igualtat d'oportunitats cap a les esportistes actuals i futures. S'hi duran a terme activitats esportives diverses, exhibicions, entrenaments per iniciar-se en diferents disciplines i moltes més activitats. Es tracta d'una manera lúdica de fomentar l'esport femení, alhora que es transmeten valors i es mitiguen discriminacions i desigualtats. A més, s'hi donarà reconeixement a l'esforç i la constància de les entitats esportives que donen suport a l'esport femení. Tot plegat, amb la pretensió d'afavorir la igualtat i l'equitat a l'hora d'accedir a la pràctica esportiva.

Per a més informació us podeu adreçar al correu esports@sitges.cat o bé al telèfon 93 810 70 50.