Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sitges acull el Campionat d’Europa de Korfbal sub19

El pavelló de Pins Vens serà l’escenari de la cerimònia d’inauguració i del partit entre Catalunya i Hong Kong, aquest divendres al matí.

Sitges acull el millor korfbal europeu de seleccions, aquest cap de setmana, ja que és la seu del Campionat europeu sub19 de korfbal, junt amb Vilanova i la Geltrú.

Aquest divendres 29 de març, el pavelló de Pins Vens 2 viurà la cerimònia inaugural, a les 10.45 h, amb la desfilada de totes les seleccions, exhibicions i parlaments. A les 11.15 h, la selecció de Catalunya jugarà contra la selecció convidada a aquest europeu, que és el combinat de Hong Kong. El dissabte també hi haurà competició amb 5 partits entre les 9.30 h i les 17 h, mentre que la ronda final de diumenge serà entre les 9.30 h i les 14.30 h. L’entrada a tots els partits i a la cerimònia inaugural és gratuïta.

Aquest és un campionat internacional per a seleccions i divendres es podran veure a Sitges els equips de Catalunya, Hong Kong (selecció convidada), Eslovàquia, Txèquia i Bèlgica. Dissabte, passaran per Sitges els combinats d’Alemanya, Anglaterra, França, Països Baixos i Portugal.

El korfbal és un esport on els equips sempre són mixtos de 8 persones, amb 4 jugadors i 4 jugadores a pista per equip, tot i que cada combinat està format per 7 nois i 7 noies, a més d’un màxim de fins a 5 tècnics. 

Més informació del campionat a: https://www.korfbal.cat/u19oekc/ .