Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La web municipal recull la informació de les activitats dels clubs esportius de Sitges

La ciutadania es pot informar de cada entitat a través de www.sitges.cat.

L’arribada del setembre i el retorn a les escoles i instituts també marca, significativament, l’inici de la nova temporada esportiva. És per aquest motiu que el Departament d’esports de l’Ajuntament de Sitges ofereix la informació completa de les activitats de les entitats esportives sitgetanes al web municipal www.sitges.cat, concretament a l’enllaç directe: https://www.sitges.cat/serveis/esports/informacio-activitats-entitats-esportives-temporada.

L’objectiu de posar a l’abast de la ciutadania tota aquesta informació és que tothom pugui conèixer l’àmplia oferta esportiva de Sitges, de cara a practicar algun esport en les diferents etapes de la vida de les persones. Aquesta és un informació en constant actualització, ja que les entitats i els clubs van trametent les novetats al Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, a través del correu esports@sitges.cat.

En la mateixa línia, el Departament d’Esports actualitza els resultats i les classificacions dels clubs esportius de Sitges a https://www.sitges.cat/serveis/esports/resultats-i-classificacions. Igualment, els clubs o entitats esportives poden estar en contacte constant amb l’Ajuntament per actualitzar les seves dades en aquest espai a través del mateix correu esports@sitges.cat.