Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les Estades esportives d’estiu de l’Ajuntament es presenten aquest dijous

La reunió informativa es farà el 2 de maig, a les 18.15 h, al gimnàs de l’Escola Miquel Utrillo.

L’Ajuntament de Sitges presentarà les Estades Esportives de l’estiu d’aquest 2024 en una reunió informativa, aquest dijous 2 de maig, a les 18.15 h, al gimnàs de l’Escola Miquel Utrillo.  Aquesta és una trobada oberta a totes les famílies interessades en aquesta proposta de lleure per a l’estiu, on els esports són l’eix principal. Hi poden optar tots els infants de primària (de 1r a 6è). Tota la informació que s’expliqui a la reunió també estarà disponible al web municipal www.sitges.cat a partir del dia 3 de maig al vespre.

Des del mateix dijous dia 2 de maig i fins al diumenge 12 de maig s’obrirà el període d’inscripció, que es pot fer electrònicament mitjançant el formulari específic que estarà penjat a l’apartat de Seu electrònica del web municipal de l’Ajuntament (www.sitges.cat).

També es podrà fer la inscripció, en les mateixes dates, de forma presencial, però cal demanar cita prèvia per formalitzar-la a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC). Aquesta cita prèvia es pot sol·licitar a l’enllaç següent: https://www.sitges.cat/ajuntament/atencio-ciutadana/cita-previa.

Posteriorment, aproximadament entre els dies 20 i 21 de maig es publicaran les llistes amb els infants admesos i s’obrirà un període de reclamacions entre els dies 22 al 26 de maig.

A partir del 5 de juny s’enviaran les autoliquidacions a les famílies. Un cop fet el pagament, el primer torn de les Estades esportives serà el dilluns 1 de juliol i s’allargaran fins el 26 de juliol, amb 4 torns d’una setmana cadascun d’ells, amb un màxim de 180 nens i nenes per setmana.

Els infants que participin de les estades s’agruparan per edats i desenvoluparan l’activitat al pavelló de Pins Vens, al matí, mentre que a la tarda s’estaran a l’Escola Miquel Utrillo. El menjador serà de 13 a 15 h, a les instal·lacions de l’Institut Joan Ramon Benaprès.

Els preus per setmana de les Estades esportives serà de 60€ si s’utilitza pel matí, als quals caldrà sumar 22€ si també s’hi va a les tardes. El menjador costarà 38€ pels 5 dies del torn i existeix la possibilitat d’usar el menjador puntualment, a 10€, igual com també hi haurà la possibilitat d’assistir una tarda esporàdica a 7€. 

Els horaris de les Estades esportives seran de  dilluns a dijous no festius de 9 a 13h o de 9 a 13h i de 15 a 17 hores. Els divendres es faran sortides especials, amb entrada a les 9h i recollida a les 17h. El servei d’acolliment és opcional i es farà al pavelló de Pins Vens, entre les 8:30 i les 9h i de 13 a 13:30h, mentre que a la tarda serà de 17 a 17:30h a l’Escola Miquel Utrillo.