Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Inscripció oberta a les Estades esportives d’estiu a Sitges fins al 12 de maig

L’Ajuntament torna a oferir aquesta opció de lleure per a l’alumnat de primària amb diversos esports com a centre d’interès.

La inscripció per a les Estades esportives d’estiu a Sitges es tancarà el pròxim 12 de maig. Les persones interessades poden apuntar-se a través de l’enllaç específic de la seu electrònica de l’Ajuntament de Sitges. També es pot fer la inscripció de forma presencial, però cal demanar cita prèvia per formalitzar-la a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC).

Aquesta és una oferta de lleure per a l’estiu vinculada als esports on hi pot optar tot l’alumnat de primària. Un cop tancada la inscripció, entre els dies 20 i 21 de maig es publicaran les llistes amb els infants admesos i s’obrirà un període de reclamacions del 22 al 26 de maig. Si hi ha més demanda que oferta, es marcarà una inscripció de tall a través d’un sorteig públic en una data per concretar.

A partir del 5 de juny s’enviaran les autoliquidacions a les famílies. Un cop fet el pagament, el primer torn de les Estades esportives serà el dilluns 1 de juliol i s’allargaran fins el 26 de juliol, amb 4 torns d’una setmana cadascun d’ells, amb un màxim de 180 nens i nenes per setmana.

Els infants que participin de les estades s’agruparan per edats i desenvoluparan l’activitat al pavelló de Pins Vens, al matí, mentre que a la tarda s’estaran a l’Escola Miquel Utrillo. El menjador serà de 13 a 15 h, a les instal·lacions de l’Institut Joan Ramon Benaprès.

Els preus per setmana de les Estades esportives serà de 60€ si s’utilitza pel matí, als quals caldrà sumar 22€ si també s’hi va a les tardes. El menjador costarà 38€ pels 5 dies del torn i existeix la possibilitat d’usar el menjador puntualment, a 10€, igual com també hi haurà la possibilitat d’assistir una tarda esporàdica a 7€. 

Els horaris de les Estades esportives seran de  dilluns a dijous no festius de 9 a 13h o de 9 a 13h i de 15 a 17 hores. Els divendres es faran sortides especials, amb entrada a les 9h i recollida a les 17h. El servei d’acolliment és opcional i es farà al pavelló de Pins Vens, entre les 8:30 i les 9h i de 13 a 13:30h, mentre que a la tarda serà de 17 a 17:30h a l’Escola Miquel Utrillo.

Més informació a: www.sitges.cat/serveis/esports/activitats-estiu