Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La Setmana de l’Esport torna a Sitges per donar a conèixer l’ampli ventall de clubs i entitats esportives de la vila

La setmana del 20 al 26 de maig estarà farcida d’una quarantena d’activitats per mostrar les diferents possibilitats de fer esport a Sitges

La segona edició de la Setmana de l’esport torna a Sitges, del 20 al 26 de maig, per donar a conèixer els clubs i entitats esportives i facilitar a la ciutadania tota la informació per a la pràctica esportiva. La regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha coordinat una quarantena d’activitats que mostraran l’ampli ventall de possibilitats que s’ofereix a Sitges en el món de l’esport.

Entre les activitats que es poden dur a terme hi ha jornades de portes obertes dels clubs i centres esportius, activitats fisicoesportives al carrer, tornejos, partits i competicions, regates, trobades, exhibicions i demostracions, xerrades i tallers, o sortides de contingut fisicoesportiu a l'aire lliure que promocionin la pràctica esportiva en espais oberts urbans i naturals.

L’objectiu de la Setmana de l’Esport és treure l’activitat esportiva a l’exterior de les instal·lacions, visibilitzar les activitats que es desenvolupen als clubs i centres esportius i obrir les instal·lacions a tota la ciutadania, amb demostracions o sessions de prova.

Totes les activitats de la Setmana de l’Esport es poden trobar al web municipal sitges.cat/esports