Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 1.500 persones participen a la Festa de l’Esport a Sitges

Amb l’objectiu de fomentar l’activitat física i donar a conèixer les seves instal·lacions i serveis, 10 entitats han participat aquest cap de setmana a la Festa de l’Esport organitzada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de Sitges.

Les platges, el Poliesportiu de Pins Vens, el Parc de Can Robert, gimnasos i molts altres equipaments. Aquest cap de setmana l'esport ha estat el protagonista a Sitges amb motiu de l'11ª Festa de l'Esport, en la que han participat 10 entitats i clubs esportius i més de 1.500 persones. La Festa estava organitzada pel Servei d'Esports de l'Ajuntament de Sitges amb l'objectiu de fomentar l'activitat física a l'hora que es donen a conèixer les instal·lacions esportives del municipi.

Des dels escacs fins al bàsquet, passant per propostes relacionades amb el mar i la muntanya o el món del cavall. Totes les activitats han estat pensades per apropar l'esport a la ciutadania i promoure valors educatius a partir de la cohesió social, la salut i la participació. 

Entre les activitats més participatives hi ha el Cros Escolar, una proposta conjunta de l'AMPA Miquel Utrillo i el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Sitges, que va comptar amb més de 165 inscripcions, o les activitats relacionades amb el bàsquet que van tenir una constant afluència de públic.

En la festa, que promou la Diputació de Barcelona a tota la província, van participar 211 municipis barcelonins, prop de 700 espais esportius i més de 140.000 persones.