Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

S'obren les inscripcions per participar en les 24 Hores de Futbol Sala

Les inscripcions es poden formalitzar fins el 29 de juny a través de www.sitges.cat.

Les inscripcions per participar en la 27a edició de les 24 Hores de Futbol Sala que se celebrarà els dies 6 i 7 de juliol ja estan obertes. Els interessats poden consultar les bases, així com descarregar el document d'inscripció a través d'aquest web i presentar tota la documentació a les dependències de la Regidoria d'Esports fins al 29 de juny.

El criteri d'admissió serà per ordre d'inscripció, segons la numeració que s'adjudicarà a cada equip. Es podran inscriure un mínim de vuit jugadors i jugadores i un màxim de  quinze,  sempre   que  hagin  complert   16   anys   en  el  moment  de formalitzar-la.

Tots els jugadors i jugadores hauran d'estar mutualitzats. Els jugadors que disposin del "Carnet d'Esportista del Consell Esportiu del Garraf 2011/2012" no caldrà que tramitin la mútua. El preu de la inscripció per jugador és de 18 €, i la inscripció per jugador més la mútua esportiva és de 21€. El sorteig de la competició tindrà lloc a la sala de juntes de la Regidoria d'Esports el proper dimarts 3 de juliol, a les 13.30 hores.

Les 24 Hores tindran una primera fase de sistema “lligueta”, entre els equips distribuïts per grups, i una segona fase amb eliminatòries a partit únic. Materials Chacón Gamma va ser l'equip que es va imposar en l'edició de l'any passat, d'entre 16 equips masculins, que sumaven 173 jugadors.Més informació:

> Bases de la competició i els formularis d'inscripció