Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sitges acull una prova de triatló de mitja distància i olímpica, aquest diumenge

El desenvolupament de la competició obligarà a tallar el Passeig marítim durant tot el matí i afectarà el pas de vehicles per alguns carrers.

Sitges torna a ser l’escenari d’una gran competició de triatló, concretament en les seves modalitats de mitja distància i olímpica. Es preveu que prop d’un miler de persones participin d’aquest esdeveniment esportiu, que en la prova de mitja distància suposa 1.900 metres de natació pel mar, 90 quilòmetres amb bicicleta i 21,1 quilòmetres corrent. Pel que fa a les distàncies de la modalitat olímpica, s’hauran de cobrir 1.500 metres nadant, 40 amb bicicleta i 10 corrent pel passeig.

Precisament, el Passeig marítim veurà afectada la seva circulació, ja que es reserva per a la prova de cursa a peu. Des de bon matí i fins a les 3 de la tarda, aproximadament, no s’hi podrà passejar, no s’hi instal·larà el mercat d’artesania i el carril bici també queda inhabilitat durant aquestes hores del matí de diumenge.

La distància que s’haurà de fer amb bicicleta implicarà afectacions a alguns trams de Terramar (sortida i arribada), Can Pei, La Plana, Santa Bàrbara i Vallpineda. L’organització ja ha situat avisos als carrers d’aquests barris on diumenge no s’hi podrà aparcar i la Policia local ja ha elaborat un pla per donar alternatives al veïnat que es vegi afectat. En alguns punts s’habilitaran recorreguts diferents dels habituals, mentre que en altres només es donarà pas, de forma puntual, al veïnat.