Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El web www.sitges.cat ofereix la classificació i els resultats de tots els esports de Sitges

El Departament d’Esports obre un espai dins del web municipal on es poden trobar els dies i hores dels partits, així com resultats i classificacions.

La web municipal, www.sitges.cat, estrena una nova secció, de la mà del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges. A partir d’ara, es pot trobar la informació principal dels equips i esportistes sitgetans que competeixen a   Resultats i Classificacions — Esports (sitges.cat) .  La pàgina recull el llistat d’esports i ofereix informació de cada club i equip, de manera que es pot anar directament a l’equip que interessi. El Departament d’Esports ha recollit els esports d’equip amb participació sitgetana, com el bàsquet, el futbol, el futbol sala, l’hoquei herba, l’hoquei patins i rugbi. En aquests esports, la competició és setmanal. Pel que fa a altres esports amb competicions més espaiades, com la gimnàstica rítmica, el patinatge o el món de la vela, les informacions s’aniran actualitzant tant bon punt s’anunciïn data i hora d’aquestes competicions.

Aquesta nova possibilitat de l’apartat dedicat als Esports, dins de la web municipal,  s’afegeix a un espai on ja es poden consultar les activitats regulars de cada club al llarg de la temporada. L’enllaç https://www.sitges.cat/serveis/esports/informacio-activitats-entitats-esportives-temporada-22-23 també ofereix les principals dades de contacte de cada entitat.

A més, la informació de l’activitat esportiva de cada cap de setmana a les instal·lacions municipals es pot troba, cada dijous, a https://www.sitges.cat/serveis/esports/activitats-esportives-del-cap-de-setmana.