Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Activitats Esportives del cap de setmana

Quadre de l'activitat esportiva prevista per al cap de setmana al Camp Municipal d'Aiguadolç i al Poliesportiu de Pins Vens.

AJORNAMENT DE LES COMPETICIONS ESPORTIVES NO PROFESSIONALS 

 

A instàncies del PROCICAT, i arran de l’anunci oficial fet públic el dimecres 14 d’octubre, pel govern de la Generalitat de Catalunya, i les indicacions i recomanacions de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, així com de les autoritats sanitàries per frenar els contagis per COVID-19, s’ha decretat l’ajornament de totes les competicions esportives previstes a Catalunya durant els propers 15 dies, a excepció de les d’àmbit estatal, internacional i professional.

 

Segons la RESOLUCIÓ SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, les mesures específiques relacionades amb l’activitat esportiva són les següents:

 • Es poden utilitzar les instal·lacions i els equipaments esportius de caràcter lúdic amb control d’accés, sense superar el 50% de l’aforament.
 • S’ajornen totes les competicions esportives previstes, excepte les oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals.
 • Tancament d’espais esportius no supervisats.

 

Aquestes mesures, així com totes les que el Govern ha pres en altres àmbits, entraran en vigor, una vegada ratificades per l’autoritat judicial, aquest divendres 16 d’octubre de 2020, quan es publiquin al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i tindran una vigència de 15 dies, i serà revisable segons l'evolució de la situació epidemiològica per la COVID-19.

 

L’ajornament no afectarà els entrenaments, ni els usuaris/àries de les instal·lacions esportives ni dels gimnasos, ja que les instal·lacions esportives que disposin de control d’accés es mantindran obertes, aplicant les mesures i protocols de seguretat ja establerts, però fa posposar competicions federades, escolars o privades de qualsevol categoria en l’àmbit català.

 

Aquesta decisió s'ha pres dins la situació d'excepcionalitat de crisi sanitària que vivim i patim a causa de la Covid-19, atenent al criteri principal de reduir la mobilitat entre persones de diferents poblacions i regions sanitàries.

 

 

A efectes de la utilització de les instal·lacions esportives municipals de la vila de Sitges pels propers 15 dies, les indicacions són les següents:

 1. Poliesportiu de Pins Vens, Camp de Futbol d’Aiguadolç, Camp de Futbol Nou Pins Vens, Rocòdrom Can Puça, Espai de Petanca:
  1. De dilluns a divendres:
   1. Entrenaments habituals, sempre complint els protocols i mesures de seguretat ja establerts (grups “bombolla”, control d’accés, neteja i desinfecció material esportiu,...)
   2. Es manté la prohibició d’accés d’acompanyants i públic.
   3. Queda totalment prohibida qualsevol tipus d’activitat esportiva que impliqui l’accés a la instal·lació de qualsevol equip o esportista que no formi part dels grups “bombolla” que fan ús habitual de les instal·lacions.
  2. Dissabtes i diumenges:
   1. Tancament de les instal·lacions per a la realització de qualsevol tipus de competició, excepte les oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals.
   2. Obertura de les instal·lacions només per a la realització d’entrenaments d’equips i esportistes de categoria sènior, sempre complint amb els protocols i mesures de seguretat ja establerts (grups “bombolla”, control d’accés, neteja i desinfecció material esportiu,...), i amb reserva prèvia.
   3. No es permet l’entrada de públic ni d’acompanyants.
   4. Queda totalment prohibida qualsevol tipus d’activitat esportiva que impliqui l’accés a la instal·lació de qualsevol equip o esportista que no formi part dels grups “bombolla” que fan ús habitual de les instal·lacions.

 

 1. Pistes poliesportives i espais esportius a la via pública de lliure accés (inclòs Pista Poliesportiva de Les Botigues de Sitges, Skate Parc i Parc de Calistènia):
  1. Tancament total

 

 1. Piscina Municipal:
  1. Obertura sense superar el 50% de l’aforament, sempre complint els protocols i mesures de seguretat ja establerts.
  2. Per a les sessions dirigides caldrà reserva prèvia.

 

Apel·lem a l’autoresponsabilitat per superar aquesta situació i esperem reprendre de nou i el més aviat possible, l'activitat de totes les disciplines esportives.