Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Activitat esportiva del cap de setmana

Quadre de l'activitat esportiva prevista per al cap de setmana als pavellons del Poliesportiu de Pins Vens, al Camp de Futbol Municipal d'Aiguadolç, al nou Camp Polivalent i al Camp de Futbol Nou Pins Vens.
DISSABTE 2 I DIUMENGE 3 D'OCTUBRE


RESOLUCIÓ SLT/2860/2021, de 22 de setembre, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.
 

Les instal·lacions i els equipaments esportius poden obrir i utilitzar-se sempre que es compleixin, entre d'altres, les condicions següents:

  • Es garanteixi que no se supera el 70% de l'aforament autoritzat, tant en les instal·lacions i els equipaments a l'aire lliure com en espais tancats, incloses les piscines.
  • S'estableixi un control d'accés en forma de registre de les persones que hi accedeixen.
  • Es permet el desenvolupament de totes les competicions esportives a Catalunya, que s'han de desenvolupar amb els assistents asseguts durant l'esdeveniment, així com d'acord amb la resta de mesures que preveu el Pla d'acció pel desconfinament esportiu de Catalunya
  • Els assistents han de portar la mascareta en tot moment dins la instal·lació. S'ha de reforçar la vigilància i difusió del compliment de l'obligatorietat de l'ús de la mascareta durant l'esdeveniment (inclòs a les àrees de serveis, a les entrades i a les sortides).
 
És fonamental la col·laboració de tothom i l’estricte compliment de les mesures d’autoprotecció. Com més controlada estigui la pandèmia, abans podrem avançar. És feina de tots i totes.