Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Tot a punt per la nit de reconeixements a l’esport sitgetà

El Club de Mar de Sitges acollirà divendres la XXVIIa edició de la Nit de l’Esport Sitgetà, la cita anual de reconeixements als esportistes i les entitats que han sumat èxits esportius o ascensos de categoria durant la passada temporada.

Sitges lliurarà aquest divendres més de 50 guardons i distincions a esportistes i entitats que han protagonitzat èxits esportius durant la passada temporada, així com als equips que han aconseguit ascensos de categoria, en la que serà la XXVIIa edició de la Nit de l'Esport Sitgetà, una esdeveniment que tindrà lloc a les instal·lacions del Club de Mar de Sitges a les 20.00 hores.

A proposta de l'Ajuntament, esportistes com Esther Morales, qui ha aconseguit dues medalles de plata i una de bronze en natació adaptada al Campionat d'Europa, celebrat a Berlín, i una medalla d'Or en 200, 100 i 50 lliures, al Campionat d'Espanya de Natació, i que serà present als Jocs Paralímpics de Londres 2012, rebran guardó pels seus èxits esportius. També Andrea Muelas, qui ha quedat entre les primeres classificades de Primera Categoria al Campionat d'Espanya de Conjunts de Gimnàstica Rítmica, o Mª Montanyans Casanovas, 1ª classificada en la Lliga Catalana de Curses d'Ultraresistència o Ultratrails d'Alta Muntanya, i 2ª classificada veterana i 4ª Absoluta en el Campionat d'Espaya de 100 Km d'asfalt. En tennis taula, l'Oriol Monzó rebrà guardó per haver estat medalla de plata i bronze als Jocs Iberoamericans, i campió de Catalunya en equips i dobles, i sots-campió individual.

A proposta de les entitats esportives locals, altres 9 esportistes rebran guardó aquest divendres, entre els que s'hi troben Frederic Domínguez i Bartés, del Club Bàsquet Sitges; Albert Gironés Biarnés, Club Nàutic Sitges; Josu Imanol Julián Fandiño, Club Futbol Suburense; o el Jaume Andreu Collado, Rugby Club Sitges, per citar alguns.

També rebran guardó equips i esportistes que han aconseguit èxits o ascensos de categoria, com ara els equips Sub-20 Juvenil Femení i Sub-16 Infantil del Rugby Club Sitges; el Pre-benjamí “B” i Cadet de la Unió Esportiva Sitges; Xavier Roca Vilalta, del Club de Mar de Sitges; Toni Rivas, del Club Nàutic Garraf; Camilla Hedberg Bertrand, del Club Golf Terramar; o Jordi Bassols Tarrés, Héctor Vidiella Ballada i Daniela Burguete Piquero, del Club Natació Sitges, entre d'altres.

L'Ajuntament farà un reconeixement també als 22 esportistes del grup de la gent gran, usuaris dels programes de la Regidoria d'Esports i de la Piscina Municipal, i que aquest any han complert els 75 anys.

També rebran distinció dos presidents sortints d'entitats esportives, com són Jaume Torras, del Club Rítmica Sitges (2008-2012), i Josep Giralt, del Moto Club Sitges (2008-2012). També rebrà distinció el directiu del Club Bàsquet Sitges, Pau Simó, qui ha rebut una medalla "Categoria Argent" de la Federació Catalana de Basquetbol per la seva tasca en favor de bàsquet i en especial del bàsquet sitgetà.Més informació:

> Tots els guardonats