Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sitges va homenatjar els millors esportistes en “La Nit de l’Esport”

En la festa, celebrada divendres al Club de Mar, es van atorgar més de 50 guardons i distincions a esportistes i entitats que han estat protagonistes en la darrera temporada esportiva.

Els esportistes i equips, que han destacat en la darrera temporada a Sitges, van rebre un reconeixement en la XXVIIa edició de la Nit de l'Esport, que va tenir lloc divendres al Club de Mar de Sitges. L'entitat, a més, estava d'aniversari perquè la piscina de la instal·lació celebrava el mateix dia 80 anys.

Al llarg de la festa, que va reunir a un bon nombre d'entitats, es van premiar esportistes a títol individual, es van reconèixer els èxits assolits per equips que aquest any han aconseguit l'ascens de categoria i es va distingir als 25 esportistes del grup de la gent gran, que són usuaris dels programes de la Regidoria d'Esports i de la Piscina Municipal, i que aquest any han complert els 75 anys. També, a proposta de les entitats, es va reconèixer la tasca de persones que han treballat en favor dels equips locals.

Un dels moments més destacats de la nit va ser el reconeixement a dos presidents sortints d'entitats esportives, Jaume Torras, del Club Rítmica Sitges (2008-2012), i Josep Giralt, del Moto Club Sitges (2008-2012). També va rebre una distinció al directiu del Club Bàsquet Sitges, Pau Simó, qui ha rebut una medalla "Categoria Argent" de la Federació Catalana de Basquetbol per la seva tasca en favor de bàsquet i en especial del bàsquet sitgetà.

Un dels moments més emotius va ser el reconeixement de l'esport i superació de Nahuel Yenien Vilche Alonso, de La Fundació La Granja, que amb la seva paral·lisi cerebral ha aconseguit muntar en el seu cavall i realitzar diferents exercicis.

L'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, acompanyat de Daniel Laga, coordinador de l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona, la regidora d'Esports, Vinyet Lluís, i el regidor adjunt d'Esports, Ignasi Garrigó, van presidir l'acte que es va amenitzar amb diferents actuacions de gimnàstica rítmica, on les esportistes sitgetanes van demostrar una excel·lent execució dels seus exercicis. 

Més informació:

> Tots els guardonats

> Galeria d'imatges