Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les Estades Esportives tanquen amb un balanç positiu

Més de 160 nens i nenes han passat aquest estiu per les Estades Esportives assolint així un 89% d’ocupació. Segons una enquesta realitzada, prop del 70% dels pares i mares han valorat l’activitat com a molt bona.

Les Estades Esportives organitzades pel Servei d'Esports de l'Ajuntament de Sitges han finalitzat amb un 89% d'ocupació. Entre 2 i el 27 de juliol, més de 160 infants d'entre els 6 i els 12 anys, s'han repartit entre els quatre torns, el que representa 422 usos dels 480 possibles, ja que molts dels assistents repeteixen algun torn.

Segons l'enquesta de valoració realitzada entre les famílies, prop del 70% dels pares i mares valora com a molt bona la impressió global de l'activitat, i un 30% com a bona. Pel que fa a la programació, el 95% opina que estan bastant o molt contents amb les activitats realitzades.

La regidora d'Esports, Vinyet Lluís, valora molt positivament “l'alt índex d'ocupació i d'assistència dels infants durant les quatre setmanes, així com també les opinions obtingudes dels pares i mares que ens han donat una molt bona nota. Des de la Regidoria també volem posar en valor el treball dels responsables, monitors i entitats on s'han impartit les activitats”.

Durant les Estades, els participants han realitzat diferents activitats relacionades amb l'esport en equip i individual, activitats aquàtiques com caiac, surf, body board. També han desenvolupat altres propostes com jocs a la platja, escacs, dansa, aeròbic, styledance i tallers mediambientals. Les Estades s'han dut a terme al Poliesportiu de Pins Vens, al Club de Mar, a la Piscina Municipal, al Casino Prado Suburense i al Centre d'Estudis del Mar. A més, cada divendres els participants han fet una sortida, amb la que han visitat diferents municipis per veure exposicions, realitzar activitats esportives o lúdiques com Les Deus Aventures de Sant Quintí de Mediona o el Parc d'Atraccions del Tibidabo.