Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Víctor Goicoechea i Aida Beltran guanyen la LXIII Travessia de Sitges

Els dos nedadors de categoria júnior es van imposar a la general. En total, 515 persones van participar en la prova que es va desenvolupar diumenge en aigües sitgetanes.

Víctor Goicoechea del Club Natació Sant Andreu i Aida Beltran del Club Esportiu Mediterrani són els guanyadors de la LXIII Travessia de Sitges, que va tenir lloc diumenge i que va comptar amb la participació de 515 nedadors. Els dos nedadors de categoria júnior es van  imposar davant altres participants amb més experiència en la prova general. A més, Aida Beltran repeteix pòdium després de classificar-se primera en la mateixa prova l'edició anterior. A nivell local, Raul Roch es va classificar primer en categoria Màster B i Pol Roch en Menor.

La Travessia es dividia en quatre proves dividides en diferents categories. La Petita recorria una distància de 250 metres, la Mitjana 800 i la Gran Federats i la Travessia Gran Popular 2.200 metres. Totes les proves sortien de la platja de l'Estanyol i acabaven a La Fragata, on es trobava el punt de meta. Aquest any, el vent de llevant va dificultar la Travessia als participants. El fort vent en contra va provocar que els temps d'arribada fossin fins a cinc minuts superiors als assolits pels esportistes en edicions anteriors en les que el temps ha estat més favorable.

El club Natació Sitges tanca la temporada d'estiu amb aquesta prova, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges, Pro-Activa, Creu Roja, Riumar, Tempsdelleure, GEAS, Port d'Aiguadolç, Club Nàutic i l'Escola de Vela de Sitges. Entitats i empreses van contribuir en el desplegament de seguretat que assegurava la cobertura de tots els nedadors. Durant la prova es va comptar amb una ambulància en el punt d'arribada, una embarcació amb un socorrista aquàtic i voluntaris en caiac que cobrien tot el recorregut.