Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El bàsquet protagonista aquest cap de setmana a Sitges

98 equips, de diferents categories han participat aquest cap de setmana en una nova edició de la competició esportiva 3x3 que ha reunit més de 400 jugadors a La Fragata.

All in, en categoria masculina; i A última hora, en femenina, són els dos equips que es van proclamar campions absoluts del 3x3 Sitges Això és 21. La competició, que es va allargar durant tot el cap de setmana, va reunir més de 400 jugadors distribuïts en 98 equips diferents.

La 19ª edició de la competició va oferir partits intensos i l'emoció del bàsquet a la plaça de La Fragata, sota un sol lluent i altes temperatures. Després de superar una primera fase de grups i els diferents encreuaments, les finals arribaven diumenge al vespre quan, més enllà dels guanyadors de les categories superiors també van quedar campions en categoria júnior La vida en un sorbete, en masculí, i Al pan pan, y al vino bebe, en femení; a la categoria cadet, Philadelphia seventy fuckers i Crazy Ducks, en masculina i femenina respectivament; Show Time i Xarel·lo, en categoria masculina i femenina infantil, i La penya Cornellà i Chicas 2000, en categoria mini també en categoria masculina i femenina.

La competició es va desenvolupar amb “una gran dosi d'esportivitat i rivalitat sana entre els equips”, segons els organitzadors.

L'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, acompanyat del regidor, Josep Moliné, van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors, juntament amb altres representants dels clubs de Bàsquet de Sitges.

El nombre d'inscrits al 3x3 Sitges aquest any ha estat lleugerament inferior a l'enregistrat en edicions anteriors. No obstant, els organitzadors han valorat satisfactòriament la xifra assolida tenint en compte que el 3x3 de Sitges coincidia amb un altre torneig de bàsquet que també se celebrava aquest cap de setmana a Barcelona.

El 3x3 es va disputar per primera vegada l'agost del 1993 i des del 2004 s'ubica a La Fragata. La comperició ha estat organitzada pel Club Bàsquet Sitges i Club Esportiu Sitgetà de Basquetbol, amb el suport de l'Ajuntament de Sitges. La prova també ha comptat amb uns 40 voluntaris i amb la col·laboració d'Sports Bar, Gelateria Olivier, Boira Sports, Distribucions Divoreca, Coca- cola cobega, Ferran Sports i Cam.