Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

Ofici en honor a Sant Sebastià (Festes de l'Ermita de Sant Sebastià)

Obertura de l'Ermita, repic de campanes i solemne ofici en honor a Sant Sebastià amb motiu de la festivitat de Sant Sebastià

A l’Ermita de Sant Sebastià. A partir de les deu del matí i fins a les cinc de la tarda, el temple restarà obert per a la veneració dels seus fidels. Venda de llantions i records.

A dos quarts d’onze del matí, repic de les campanes “Sebastiana i Enriqueta” convidant tothom a l’Ofici.

A les onze del matí, Solemne Ofici en honor a Sant Sebastià, màrtir, presidit pel rector de la parròquia Mn. Josep Pausas. La missa serà cantada pel poble i pel cor dels Amics de l’Orgue.  En acabar la celebració, cant dels Goigs del Sant.

Acabat l’ofici, i ja que enguany no es podrà fer la pregària de la Novena com a mesura preventiva a causa de la situació que estem vivint, i com feren fa molts anys enrere els nostres avantpassats,

Res de les Deprecacions de la Novena i pregària extraordinària de renovació del vot al nostre Sant Màrtir, advocat contra les pestes i epidèmies, perquè ens ajudi i intercedeixi per la nostra Vila davant d’aquesta situació de la pandèmia que estem vivint a nivell mundial.

  • Quan 20/01/2021 de 11:00 a 12:00
  • On Ermita de Sant Sebastià
  • Descarregar al seu calendari iCal