Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

Processó en honor a Santa Tecla

  • Processó en honor a Santa Tecla
  • 2022-09-23T19:00:00+02:00
  • 2022-09-23T21:30:00+02:00
  • EL Tabernacle de Santa Tecla desfilarà pels carrers i places de la vila, portat per les Pubilles i els Hereus dels barris i entitats sitgetanes. Obrirà el seguici religiós, el ganfaró parroquial portat pel Cos de portants de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Els gegants, el bestiari i els balls, amb els seus músics, obriran la processó, que presidirà el senyor Rector de la Parròquia Mn. Josep Pausas Mas i l’Il·lustríssim Ajuntament, tancant files la Banda Agrupació Musical Suburband del Retiro. S’ha designat com a pendonista del Penó de Santa Tecla la senyora Dolors Ojeda qui ha nomenat com a cordonistes les senyores Carme Artigas Ojeda i Carla Artigas Ojeda.
EL Tabernacle de Santa Tecla desfilarà pels carrers i places de la vila, portat per les Pubilles i els Hereus dels barris i entitats sitgetanes. Obrirà el seguici religiós, el ganfaró parroquial portat pel Cos de portants de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Els gegants, el bestiari i els balls, amb els seus músics, obriran la processó, que presidirà el senyor Rector de la Parròquia Mn. Josep Pausas Mas i l’Il·lustríssim Ajuntament, tancant files la Banda Agrupació Musical Suburband del Retiro. S’ha designat com a pendonista del Penó de Santa Tecla la senyora Dolors Ojeda qui ha nomenat com a cordonistes les senyores Carme Artigas Ojeda i Carla Artigas Ojeda.

Recorregut: Baluard, Fonollar, Sant Joan, Davallada, Barcelona, Santiago Rusiñol, Jesús, Sant Bartomeu, Sant Gaudenci, Sant Francesc, Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, passeig de la Ribera, Nou, Major, plaça de l’Ajuntament i Baluard.

Quan el seguici religiós passi pel passeig de la Ribera, la patrona de la vila serà saludada amb salves de morterets i toc de campanes. La Cobla Sitgetana interpretarà les sardanes Els Gegants de Sitges, del mestre Tomàs Gil i Membrado, i La processó de Santa Tecla, del mestre Jordi Pañella Virella.

  • When 23/09/2022 de 19:00 a 21:30
  • Descarregar al seu calendari iCal