Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Ajuntament i fundacions lliuren dissabte les claus de la segona promoció d’HPO a les persones adjudicatàries

Les persones i famílies adjudicatàries dels 62 habitatges de la promoció Terral rebran les claus de la que és ja casa seva. La secretària d’Habitatge i el director de Promoció de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya han visitat avui els habitatges.

Els 62 habitatges de la promoció Terral, s’ompliran de vida després del lliurament de claus a les persones i famílies adjudicatàries, el dissabte 17, a les 12 hores. L’acte es realitzarà just davant els nous edificis, al carrer Felip Font i Falp, 65. L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, explica que “estem molt satisfetes de l’impuls a les polítiques d’habitatge d’aquest Govern i creiem que per a aquestes famílies no hi ha millor regal de Nadal que poder estrenar casa seva, a Sitges, i a un preu de lloguer just”.

La regidora d’Habitatge, Júlia Vigó, recorda que l’Ajuntament ha impulsat la construcció de 175 habitatges de protecció oficial aquest mandat i reitera “la necessitat que qualsevol govern doni continuïtat a aquest treball per engrandir el parc públic d’habitatge a Sitges, oferir solucions reals a la ciutadania i garantir el dret a l’habitatge”.

Precisament, avui, la secretària d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Marina Berasategui, i el director de Promoció de l’Habitatge, Albert Toledo, han visitat la segona promoció d’Habitatge de Protecció Oficial (HPO), acompanyats per l’alcaldessa, la regidora d’Habitatge i representants de les fundacions sense ànim de lucre encarregades de la construcció i de la gestió dels habitatges. Durant la trobada han visitat les tres tipologies de pisos i les zones comunes com l’exterior, l’aparcament i els trasters, que ocuparan les famílies adjudicatàries, a partir d’aquest dissabte.

‘Terral’ és un projecte de col·laboració públic-privada entre l’Ajuntament de Sitges i les entitats sense ànim de lucre, Fundació SALAS, Fundació Nou Lloc, i Fundació Família i Benestar Social, subvencionat pel Pla Estatal de l’Habitatge 2018-2021. La promoció consta de 62 habitatges, de dues a quatre habitacions, amb aparcament i traster vinculats. Els habitatges són en règim de lloguer per a 7 anys amb un preu mensual situat entre els 525 i els 764 euros, excloses despeses comunitàries i de subministraments.