Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

L’Ajuntament celebra el sorteig de la primera promoció d’HPO

El sorteig celebrat aquest matí estableix l’ordre preferent de persones adjudicatàries de la primera promoció d’HPO de 42 habitatges. Demà es publicarà l'odre resultant del sorteig i s’iniciarà el contacte, via correu electrònic i per telèfon, amb les que ocupin les primeres posicions

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Sitges ha acollit avui, a les 11 hores, la celebració del sorteig que defineix l’ordre preferent de persones adjudicatàries de la primera promoció d’HPO ‘La Marinada’ (42 habitatges) . El sorteig, s’ha celebrat a porta tancada, però s’ha pogut seguir en directe a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament.

El sorteig s’ha fet mitjançant el sistema informàtic que ha establert la notaria de Sitges i del qual s’ha establert l’ordre de persones adjudicatàries de les 3 llistes:

  1. Règim general: 34 habitatges de 2 i 3 habitacions
  2. Ingressos baixos: 6 habitatges de 2 i 3 habitacions
  3. Reserva preferent: 2 habitatges per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda de 2 habitacions

L’ordre resultant del sorteig és l’ordre de trucades que la fundació Nou Lloc Habitatge Social, responsable de la gestió de la promoció de La Marinada, utilitzarà a partir d’aquest dimarts. Aquesta fundació citarà les persones adjudicatàries que ocupin les primeres posicions a la jornada de portes obertes el dissabte 7 de maig per donar a conèixer els habitatges a les persones adjudicatàries i decidir el pis segons l’ordre establert del sorteig.

La celebració del sorteig ha estat presidit per l’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, qui ha iniciat l’acte destacant que “avui era un dia molt important en el procediment per adjudicar els primers 43 pisos d’HPO d’un total de 175 que l’Ajuntament lliurarà”. Per la seva part, la regidora d’Habitatge, Júlia Vigó, ha recordat que “s’aplica un criteri d’ocupació màxima, és a dir, les famílies amb més membres (entre 3 i 5 persones) opten a habitatges de 3 dormitoris, mentre que les unitats de convivència menors (entre 1 i 3 persones), optaran a habitatges de 2 dormitoris”.

Aquesta és la primera promoció d’HPO, però posteriorment s’iniciaran dos procediments nous de 62 i 70 habitatges més, el primer dels quals es resoldrà abans de finalitzar l’any.

 

 

L’ordre resultant del sorteig de les 3 llistes es pot consultar a partir d’aquest dimarts, 3 de maig, a

www.sitges.cat/habitatge