Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

L’Ajuntament publica les llistes definitives de persones participants per a la primera promoció d’HPO

El sorteig, que definirà l’ordre preferent de persones adjudicatàries, tindrà lloc el proper dilluns 2 de maig a les 11h davant de notari i es podrà seguir en directe a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges. L’endemà del sorteig es farà públic l'odre resultant del sorteig.

Les llistes definitives de persones participants per a la primera promoció d’HPO ‘La Marinada’ (42 habitatges) ja es poden consultar a través de la pàgina web www.sitges.cat i a la seu electrònica. Finalment, després de resoldre el període d’al·legacions, les persones participants estan agrupades en 3 llistes diferents:

  1. Règim general: 34 habitatges de 2 i 3 habitacions
  2. Ingressos baixos: 6 habitatges de 2 i 3 habitacions
  3. Reserva preferent: 2 habitatges per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda de 2 habitacions

En aquests llistats, cada persona podrà veure la tipologia d’habitatges a la que s’opta. La regidora d’Habitatge, Júlia Vigó, explica que “el que s’ha fet és aplicar un criteri d’ocupació màxima, és a dir, les famílies amb més membres (entre 3 i 5 persones) optaran a habitatges de 3 dormitoris, mentre que les unitats de convivència menors (entre 1 i 3 persones), optaran a habitatges de 2 dormitoris”.

Ara el següent pas, serà celebració del sorteig que definirà l’ordre preferent de persones adjudicatàries el 2 de maig a les 11 hores davant de notari. El sorteig serà a porta tancada però es podrà seguir en directe a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament.

El 7 de maig les fundacions Salas per l’Accessibilitat i Nou Lloc Habitatge Social que gestionen la promoció d’aquests 43 pisos organitzaran una jornada de portes obertes que permetrà conèixer els habitatges a les persones adjudicatàries i decidir el pis segons l’ordre establert del sorteig.

Aquesta és la primera promoció d’HPO, però posteriorment s’iniciaran dos procediments nous de 62 i 79 habitatges més, el primer dels quals es resoldrà abans de finalitzar l’any.

Galeria d'Imatges