Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

L’Ajuntament publica les llistes definitives de persones participants per a la segona promoció d’HPO

El sorteig, que definirà l’ordre preferent de persones adjudicatàries, tindrà lloc el proper dilluns 21 de novembre, a les 13.30 hores, davant de notari, i es podrà seguir en directe a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges. L’endemà del sorteig es publicaran els llistats amb el detall dels resultats a la seu electrònica municipal.

Les persones interessades ja poden consultar, a través de la pàgina web www.sitges.cat i a la seu electrònica, les llistes definitives de sol·licituds participants a la segona promoció d’HPO ‘Terral’ (62 habitatges, un d’ells exempt de sorteig perquè es gestiona directament des de Serveis Socials). Després de resoldre el període d’al·legacions, les persones participants estan agrupades en vuit llistes diferents, tal i com preveuen les bases del procediment d’adjudicació.

  1. Règim general: 4 habitatges de 2 habitacions (unitats de convivència d’1 persona)
  2. Règim general: 19 habitatges de 2 habitacions (unitats de convivència de 2 a 3 persones)
  3. Règim general: 22 habitatges de 3 habitacions (unitats de convivència de 4 a 5 persones)
  4. Règim general: 2 habitatges de 4 habitacions (unitats de convivència de 6 a 7 persones)
  5. Ingressos baixos: 2 habitatges de 2 habitacions (unitats de convivència d’1 persona)
  6. Ingressos baixos: 5 habitatges de 2 habitacions (unitats de convivència de 2 a 3 persones)
  7. Ingressos baixos: 5 habitatges de 3 habitacions (unitats de convivència de 4 a 5 persones)
  8. Habitatges adaptats: 2 habitatges de 2 dormitoris (unitats de convivència d’1 a 3 persones)

En aquests llistats, cada persona podrà veure la tipologia d’habitatges a la que s’opta. El següent pas és celebració del sorteig, el 21 de novembre, a les 13.30 hores, davant notari, per definir l’ordre preferent de persones adjudicatàries. El sorteig serà a porta tancada però es podrà seguir en directe a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament. L’endemà del sorteig es publicaran els llistats amb el detall dels resultats a la seu electrònica municipal.

El 26 de novembre la Fundació Nou Lloc i la Fundació Família i Benestar Social, encarregades de la gestió de la promoció, organitzen una jornada de portes obertes per donar a conèixer els habitatges a les persones adjudicatàries i procedir a la reserva de l’habitatge segons l’ordre establert en el sorteig.