Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Les ajudes municipals per pagar el lloguer arribaran a 190 persones a Sitges

El llistat es pot consultar a la seu electrònica de l’Ajuntament de Sitges i ara s’obre un  període d’al·legacions fins el divendres 17 de novembre.

L’Ajuntament de Sitges ha publicat el llistat de persones admeses i excloses, provisionalment, dels ajuts per al pagament del lloguer. La relació es pot consultar a la seu electrònica de l’Ajuntament al següent enllaç:  https://seu.sitges.cat/taulerAnuncisPublic/showPublicacion/2046?cat.id=74. 

En aquesta edició dels ajuts al Lloguer just s’han admès 190 sol·licituds, mentre que 191 n’han quedat fora per diversos motius. Cada una de les desestimacions està justificada en l’Annex 2 del mateix llistat consultable a la seu electrònica. Després de la publicació al Butlletí oficial de la província de Barcelona, divendres passat, ara s’ha obert un període de 10 dies hàbils per tal que tots els interessats puguin presentar al·legacions a la relació provisional d’admesos i exclosos de la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts municipals de lloguer just. Aquest període es tancarà el divendres 17 de novembre.