Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Últims dies per participar del Pla Local de l’Habitatge a Sitges

L’equip redactor del Pla oferirà una sessió presencial, aquest divendres a les 18 h a l’Auditori del Centre Cultural Miramar, per avaluar la Participació ciutadana.

Últims dies per poder participar al Pla Local de l’Habitatge. Fins aquest divendres, les persones interessades a conèixer-lo i a aportar idees o inquietuds ho poden fer a través de www.sitges.cat/habitatge, on podran respondre un qüestionari i també afegir propostes d’actuacions a través del portal de participació obert.

Aquest mateix divendres, a les 18 h a l’Auditori del Miramar- Centre Cultural, l’equip redactor del Pla Local de l’Habitatge a Sitges presentarà els resultats de l’enquesta, farà una avaluació de la participació ciutadana i presentarà el document d’anàlisi i diagnosi sobre l’habitatge a Sitges.

El regidor d’Habitatge, Jaume Monasterio Miró, avança que “la participació ciutadana és bona i reflecteix en bona mesura les inquietuds que també compartim des del govern de Sitges en quan al preu de l’habitatge a la vila i la necessitat de continuar amb les polítiques de creació d’habitatge de protecció oficial”. El regidor d’Habitatge respondrà, en el marc de la sessió presencial de divendres, a les propostes ciutadanes esdevingudes durant aquest procés de participació de l’últim mes.

Un cop analitzades les inquietuds de la ciutadania que ha participat en l’elaboració del Pla, l’equip redactor continuarà amb els treballs incorporant els aspectes que es considerin viables. Aquest Pla Local de l’Habitatge haurà de ser el full de ruta en aquesta matèria per al govern de Sitges fins el 2030, un cop s’aprovi pel Ple municipal aquest mateix 2024.

 

Sessió presencial d’avaluació de la participació ciutadana al Pla Local de l’Habitatge a Sitges

Dia: Divendres 14 de juny

Hora: 18 hores

Lloc: Miramar - Centre Cultural