Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient

VIII Jornada BioEconomic Sitges 2019

Vuitena edició de la jornada amb el lema “Eficiència, Salut i Benestar en Rehabilitació i Construcció” a l’Edifici Miramar.

La finalitat d’aquesta Jornada es impulsar la Salut i el Benestar en la Rehabilitació i en la Construcció, amb les certificacions Passivhaus i WELL Building Standard, tant en el sector públic com privat, veient els beneficis que aporten tant al usuari, al propietari, com a la comunitat.

 

Programació

L’ inauguració i benvinguda anirà a càrrec del Il·lustríssim Sr. Miquel Forns i Fusté, Alcalde de Sitges, la presentació a càrrec de Sebastià Parera, Manager de BioEconomic®

Lacte comptarà amb Ainhoa Mata, Cap d'unitat d'edificis, Divisió de Gestió Energètica de l’ICAEN amb les novetats en certificació i en la normativa d’edificació.

La primera sessió WELL Building Standard® estarà moderada per Albert Lopez, Arquitecte Project Manager i Tècnic Prescriptor.
Veurem WELL Building Standard®, Sistema de qualificació per a mesurar l’impacta dels edificis en la salut i el benestar de les persones, amb Bieito Silva Potí, Responsable certificació WELL al ITG - Fundación Instituto Tecnológico de Galicia.
Sostenibilitat i salut en l’edificació. Casos pràctics WELL Building Standard, DGNB, LEED i BREEAM en Hotels, oficines i centres comercials, amb Daniel Vilavedra, CEO i WELL AP a Ecopenta. La Façana Dinàmica s’adapta a WELL Building Standard i a Passivhaus, per Juan Villar, Project Business Department, Arquitecte Tècnic de SOMFY. I el cas pràctic: Procés de canvi que està vivint Actiu al llarg del recorregut per a obtindre la Certificació WELL, per Pablo Amorós, WELL AP i Responsable Benestar corporatiu d’Actiu.

En la segona sessió Passivhaus, tractarem l’Ecosistema Vertical per Jose M Blas, Paisatgista - Landscaper. El cas d’èxit de PAPIK Cases Passives: Casa unifamiliar a Sant Cugat del Vallés, casa passiva equipada amb Aquarea de Panasonic, per Papik Fisas, Gerent de PAPIK Cases Passives. La gama Aquarea, una solució òptima per a l’acreditació Passivhaus, per Juan Carlos Gómez, Enginyer de Vendes a Panasonic. I el cas d’èxit d’ Energiehaus: rehabilitació Passivhaus del col•legi públic “El Garrofer” a Viladecans. Primer exemple d’aquest tipus de rehabilitació a Catalunya, per Micheel Wassouf CEO Energiehaus, Architect, Certified Passivhaus Designer, Passivhaus Building Certifier.

La cloenda de la Jornada la realitzarà Mireia Rossell Pascual, Regidora de Medi Ambient, Benestar i Família de l’Ajuntament de Sitges i per en Fc. Xavier Garcia-Marquès, Tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sitges

Finalització amb un Càtering - Networking a la terrassa de l’Edifici Miramar.

 

Sobre la jornada

Adreçada a Empresaris, Institucions Públiques, Arquitectes, Enginyers, Instal·ladors, Constructors, Promotors, Pimes, Hotels, Cases Rurals, Assessors de Compres i Comunitats de propietaris.

Inscripció gratuïta: www.bioeconomic.cat

  • Quan 07/06/2019 de 09:00 a 14:00
  • On Centre Cultural Miramar
  • Descarregar al seu calendari iCal