Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

La zona blava i verda de Terramar s’activarà del dia 1 de maig al 30 de setembre

El pagament dels espais es pot fer als mateixos parquímetres o a través de l’App Blinkay
El pagament dels espais es pot fer als mateixos parquímetres o a través de l’App Blinkay
Els vehicles residents a Sitges tenen gratuïtat a la zona verda

L’Ajuntament de Sitges activarà les zones blaves i verdes de Terramar i el Parc de Mar  a partir de l’1 de maig i fins el 30 de setembre, en horari de 10 a 14h i de 16 a 20h. Fins ara, aquests espais només tenien estacionament regulat per Setmana Santa (de Dilluns Sant a Dilluns de Pasqua), Nadal (del 24 de desembre al 6 de gener) i els caps de setmana i festius. En aquestes zones, els vehicles residents a Sitges tenen la gratuïtat per a zones verdes i descomptes per a zones blaves.

El pagament dels espais d’estacionament regulat (Blaves o verdes) es pot fer als parquímetres amb moneda o targeta i també a través de l’App Blinkay: www.blinkay.app/es/.

La pàgina web de l’Ajuntament de Sitges ofereix informació detallada dels aparcaments disponibles, gratuïts o de pagament, en les diferents zones de Sitges, així com les tarifes: https://www.sitges.cat/serveis/mobilitat/on-aparcar.

Aquests dies d’abril, s’estan repintant les zones verdes i blaves que havien quedat més desgastades pel pas del temps, així com els passos de vianants.