Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

El barri de Santa Bàrbara estrena nou enllumenat, pavimentació i infraestructures

El sector de Santa Bàrbara ha estat objecte en els darrers mesos d’una actuació integral que ha comportat la renovació del clavegueram, l’enllumenat, la xarxa d’aigües i la pavimentació. La finalització dels treballs dona resposta a peticions històriques del veïnat.

L’Ajuntament de Sitges i l’empresa Sorea han dut a terme en els darrers mesos una actuació integral al barri de Santa Bàrbara que ha comportat millores en l’accessibilitat i la renovació de l’enllumenat, la xarxa d’aigua, el clavegueram i la pavimentació. La millora de l’enllumenat, amb un cost de mig milió d’euros, s’ha finançat a través del romanent municipal, així com una part de la pavimentació, per 40.000 euros. Per la seva banda, la renovació de la xarxa d’aigua (300.000 euros) i del clavegueram i la part restant de pavimentació (120.000 euros) han anat a càrrec del fons de reposició que hi ha amb Sorea.

La regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall, ha comentat que “calia fer una actuació integral a Santa Bàrbara. Havíem rebut una sèrie de demandes i el govern va prioritzar-ho per fer l’actuació integral”. Almirall ha dit també que “el projecte tècnic que s’ha portat a terme dóna resposta a totes les necessitats de les veïnes i els veïns”.

L’alcalde Miquel Forns, ha destacat “que amb aquesta actuació tan complerta hem pogut portar a terme les reclamacions del veïnat. Això ha estat possible gràcies a l’assoliment del deute zero, mitjançant la utilització del romanent de tresoreria d’exercicis anteriors”.

El president de l’Associació de Vivendes Unifamiliars de Santa Bàrbara, Jaume Pujol, s’ha mostrat molt satisfet “de poder veure resoltes les demandes que teníem des de fa molts anys i que afectaven sobretot l’accessibilitat i altres serveis bàsics”.

Després d’aquestes actuacions queden pendents de realitzar noves millores, en l’apartat de les voreres.