Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

Notícies

L’Ajuntament de Sitges oferirà el Servei de mediació ciutadana a partir del mes de març

El servei té per objectiu oferir a la ciutadania un espai per gestionar de forma dialogada la resolució de conflictes veïnals, comunitaris, familiars, associatius o de la comunitat  educativa, entre d’altres. Una mediadora atendrà amb cita prèvia la ciutadania a les dependències municipals del carrer Major cantonada amb Plaça de l’Ajuntament.

Sitges celebra la III Cimera del Pacte Local per afrontar els efectes del Covid-19

En el marc de la Cimera s’han presentat les 6 línies d’actuació resultants del procés Participatiu i que conformen el pla d’actuació. Aquest és un document viu que vol anar-se adaptant segons evolucioni la crisi generada per la pandèmia. També s’ha anunciat que es crearà un grup motor per tal de fer el seguiment del Pla i el retiment de comptes.

La comissió tècnica del Pacte Local per a la Recuperació Socioeconòmica de Sitges es reuneix demà per ultimar la III Cimera i la presentació de resultats

L’Associació de Comerciants del Poble Sec entra al Pacte Local i l’Associació Turística de Serveis de Platges de Sitges aposta per tornar a formar-ne part. El document ultima les prioritats que s’implementaran de les 23 idees que van sorgir del procés participatiu.

Carregant resultat