Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

Notícies

L’Ajuntament de Sitges convoca aquest divendres la segona audiència pública telemàtica sobre la Covid-19

El Govern Municipal donarà compte de les mesures adoptades en relació al coronavirus i de l’evolució de la pandèmia, i alhora respondrà les inquietuds de la ciutadania generades per la Covid-19. També explicarà les accions que es realitzen per donar resposta a les necessitats imminents de la ciutadania. L’audiència tindrà lloc aquest divendres a les 5 de la tarda, i es podrà seguir en directe a través del Canal de YouTube de l’Ajuntament de Sitges. La ciutadania que ho vulgui podrà participar a través del xat de Youtube.

La ciutadania de Sitges podrà participar en l’audiència pública telemàtica d’aquest dijous sobre el coronavirus

L’Audiència pública telemàtica es realitzarà aquest dijous, 9 d’abrilen streaming, a partir de les 17 hores a través del canal de youtube de l’Ajuntament de Sitges. Durant la sessió es respondran tots els dubtes que la ciutadania tingui sobre la Covid-19. Per participar-hi, cal enviar les preguntes abans del dimecres, 8 d’abril, al correu electrònic participacio@sitges.cat.

L’Ajuntament de Sitges inicia una campanya de recollida de dispositius electrònics per facilitar l’aprenentatge en línia i la comunicació amb les escoles

Les regidories de Participació i d’Educació recolliran els dies 3, 6 i 7 d’abril de 09.00 a 11.00 h a l’OAC (carrer Nou, 12) tauletes tàctils, telèfons intel·ligents i ordinadors portàtils en desús. L’objectiu és habilitar-los per a usos educatius i entregar-los a famílies que no en tenen. També es proposa a les comunitats veïnals compartir WIFI per a famílies que no disposin d’internet.

Carregant resultat