Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

Notícies

Es reprenen les jornades de participació ciutadana ‘T’hi Sumes?’ amb l’audiència pública de balanç del Pla d’Actuació Municipal

El Govern Municipal presentarà el 16 de de juny, a les 18 hores a l’Hotel Melià Sitges, el balanç del Pla d’Actuació Municipal. L’audiència pública es farà en format híbrid (presencial a l’Hotel Melià) i també es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges. Per poder assistir-hi cal fer la confirmació a participacio@sitges.cat.

L’Ajuntament de Sitges convida a la participació ciutadana

L’impacte de la Covid-19 i les mesures per atendre-la obrirà dilluns 12 d’abril el segon cicle de participació ciutadana ‘T’hi Sumes?’. La següent audiència tindrà lloc el 14 d’abril quan es presentaran els projectes dels equipaments culturals previstos per al Patronat i l’Escorxador. La ciutadania podrà enviar preguntes prèviament a través de l’e-mail participacio@sitges.cat abans de cada sessió, i també, podrà enviar preguntes al xat en directe durant la retransmissió que es farà de manera telemàtica a les 18 h al canal de youtube de l’Ajuntament de Sitges.

Es reprenen les jornades de participació ciutadana ‘T’hi sumes?’

La regidoria de Participació Ciutadana ha programat un nou cicle d’audiències públiques per parlar entre altres qüestions de l’impacte de la Covid-19, sobre els equipaments culturals del Patronat i l’Escorxador, i també de l’estat del Pla d’Actuació Municipal. Les dues primeres sessions es faran els dies 12 i 14 d’abril de manera telemàtica. La tercera de les jornades serà el 16 de juny. Prèviament a cada sessió, les persones interessades podran enviar les seves preguntes al correu electrònic de participació ciutadana participacio@sitges.cat. El termini per presentar l’enviament de preguntes per a la primera audiència pública serà el dijous 8 d’abril.

Carregant resultat