Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

El Mercat de Segona mà es trasllada a aquest diumenge

La pluja obliga a ajornar el Mercat de Segona Mà i traslladar-lo a aquest diumenge.

Els paradistes que tenien reservat el seu espai diumenge per participar en el Mercat de Segona Mà ho podran fer diumenge 8 de juliol. El mercat s'havia de celebrar diumenge passat, però la pluja va fer acte de presència durant tot el dia, fet que va obligar a ajornar l'esdeveniment.

El Mercat se celebra de 10.00 a 14.00 hores. Degut a la coincidència amb diverses activitats en les mateixes dates, l'organització no podrà oferir taules i, per aquest motiu, les persones interessades hauran de portar els propis suports.

En cas de no poder assistir diumenge, caldrà sol·licitar la baixa mitjançant un correu electrònic a l'adreça oac@sitges.cat, demanar la devolució de les taxes i tramitar la corresponent sol·licitud de devolució d'ingressos indeguts. Aquesta s'haurà de presentar a qualsevol Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Sitges o bé remetre-la per correu postal o a través de les oficines de registre de qualsevol administració de la Generalitat de Catalunya o de l'Administració General de l'Estat.

En cas de pluja, aquesta edició del mercat se suspendrà definitivament.

Més enllà d'adquirir productes de segona mà a un preu baix, el Mercat té l'objectiu de fomentar la cultura del reciclatge. Entre els productes més demandats, destaquen els productes infantils com roba o joguines, els tecnològics com telèfons mòbils i els aparells electrònics. No obstant, també es poden trobar des de complements fins a mobles, bicicletes, roba, llibres, entre molts altres productes.