Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

Es reprenen les jornades de participació ciutadana ‘T’hi Sumes?’ amb l’audiència pública de balanç del Pla d’Actuació Municipal

El Govern Municipal presentarà el 16 de de juny, a les 18 hores a l’Hotel Melià Sitges, el balanç del Pla d’Actuació Municipal. L’audiència pública es farà en format híbrid (presencial a l’Hotel Melià) i també es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges. Per poder assistir-hi cal fer la confirmació a participacio@sitges.cat.

 

 

Les jornades de participació ciutadana ‘T’hi Sumes?’ es reprenen el 16 de juny per fer balanç sobre el Pla d’Actuació Municipal (PAM). L’acte començarà a les 18 h i tindrà un format híbrid: serà presencial a la sala Tramuntana de l’Hotel Melià i es podrà seguir també en línia a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges.

El format d’aquesta sessió participativa es dividirà en dues parts: la primera part estarà dedicada a la presentació del balanç per part del Govern Municipal que anirà a càrrec de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i dels portaveus dels grups municipals que formen part del govern: Eduard Terrado (ERC), Luís Miguel García (PSC), David Martínez (SGI), Xavier Salmerón (Guanyem Sitges) i José María Martínez (El Margalló).

La jornada coincideix amb l’equador del mandat i servirà perquè el govern detalli  les accions més destacades que s’han dut a terme i alhora es presentaran els projectes que es preveuen desenvolupar fins al 2023.

 

El Pla d’Actuació Municipal (2019-2023) és el principal instrument de planificació estratègica per a l’acció de govern i s’estructura en tres eixos principals:

 

  • EIX 1: Garantia de Drets i Qualitat de Vida
  • EIX 2: Model Urbà i entorn natural
  • EIX 3: Nova Governança, participació i convivència

Una vegada finalitzi la presentació per part del govern municipal, s’obrirà un torn de preguntes per a les persones que vulguin plantejar dubtes i proposar idees o fer suggeriments. Per respondre a totes les qüestions, l’acte comptarà amb l’assistència de totes i tots els regidors de l’equip de govern.

Prèviament a l’inici de l’audiència pública, la regidora de Participació i Transparència, i Salut Pública, Elisabeth Pérez, explicarà l’objectiu de les audiències en el marc de les jornades de participació ‘T’hi Sumes?’ i donarà compte de tota l’acció desenvolupada al voltant de la pandèmia.

Per assistir a l’audiència presencialment a l’Hotel Melià, les persones interessades caldrà que contactin a través del correu participacio@sitges.cat. L’hora prevista de finalització de l’audiència és a les 19.30 hores.

L’audiència pública sobre el Pla d’Actuació Municipal forma part del segon cicle de jornades de participació ciutadana ‘T’hi Sumes?’ que fins ara han estat dedicades a la Covid-19, i al futur de dos equipaments culturals: L’Escorxador i el Patronat. Al llarg de l’any també hi ha previstes altres trobades de participació ciutadana.