Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

Excursió a Miravet i Tortosa

Aquesta era la darrera sortida de la temporada que es reprendrà de nou de cara al setembre, un cop passi l’estiu.

Unes 70 persones, entre dones i gent gran, han participat aquesta setmana en l'excursió a Miravet i Tortosa, organitzada per la Regidoria de Benestar i Família de l'Ajuntament de Sitges, dins el programa Jo també vull ser vital. El programa ofereix mensualment sortides i excursions per promoure l'activitat física entre els més grans.

L'excursió ha consistit en una visita al Castell Templer del segle XII de Miravet, on els assistents han fotografiat les vistes del poble. Després han fet parada a Tortosa, on han visitat el Museu i la Catedral.

El regidor de Benestar i Família, Marc Martínez, i la regidora d'Esports, Vinyet Lluís, van assistir també a l'excursió. Martínez ha explicat “el valor que tenen aquest tipus de sortides per a la gent gran, ja que troben moments de distensió i d'agermanament amb altres persones de la mateixa edat”.

Aquesta és la darrera sortida de la temporada, que es reprendrà després de l'estiu.

Diplomes

Diplomes

També aquesta setmana, el regidor de Benestar i Família, Marc Martínez ha lliurat els diplomes d'assistència a les 33 participants al cicle de xerrades, Psicologia pel dia a dia. Organitzades per l'Associació de Dones de Sitges en col·laboració amb la Regidoria de Benestar i Família, les xerrades han servit per aprendre consells bàsics i pràctics per a ser més optimista, conèixer els indicadors d'una depressió i tècniques per millorar la memòria.