Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

L’Ajuntament de Sitges convoca aquest divendres la segona audiència pública telemàtica sobre la Covid-19

El Govern Municipal donarà compte de les mesures adoptades en relació al coronavirus i de l’evolució de la pandèmia, i alhora respondrà les inquietuds de la ciutadania generades per la Covid-19. També explicarà les accions que es realitzen per donar resposta a les necessitats imminents de la ciutadania. L’audiència tindrà lloc aquest divendres a les 5 de la tarda, i es podrà seguir en directe a través del Canal de YouTube de l’Ajuntament de Sitges. La ciutadania que ho vulgui podrà participar a través del xat de Youtube.

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sitges torna a organitzar una audiència pública telemàtica aquest divendres, 22 de maig, per respondre les inquietuds de la ciutadania per la situació generada per la Covid-19 i també explicarà les accions que es duen a terme per donar resposta a les necessitats imminents de la ciutadania. L’acte començarà a les 17 hores i es podrà seguir en streaming a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Sitges. Les sitgetanes i els sitgetans podran participar-hi en directe a través del xat de Youtube.

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, presidirà l’audiència pública en la qual també s’explicaran les noves mesures que entren en vigor coincidint amb l’entrada de Sitges a la fase 1 aquest dilluns18 de maig.

Durant la primera part de l’audiència, les regidors i els regidors de govern explicaran com es desenvolupen en les últimes setmanes les actuacions relacionades amb la pandèmia relacionada amb les diferents àrees, especialment les dedicades a Salut Pública, Serveis Socials, Promoció Econòmica i Serveis Urbans i Mobilitat.

El regidor de Participació Ciutadana, Xavier Salmerón, explica que “la ciutadania necessita respostes i en aquests moments tan difícils el nostre deure és escoltar i compartir la nostra acció de govern”.

En aquesta sessió telemàtica hi intervindran:

  • David Martínez, Primer Tinent d'Alcaldessa i Regidor de Tradicions i Festes, Educació i Salut Pública
  • Júlia Vigó, Segona Tinent d'Alcaldessa i Regidora de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, i Habitat
  • Carme Almirall, Tercera Tinent d'Alcaldessa i Regidora d'Hisenda, Organització i Recursos Humans
  • Jaume Monasterio, Quart Tinent d'Alcaldessa i Regidor de Serveis Urbans i Mobilitat, i Esports
  • Xavier Salmerón, Cinquè Tinent d'Alcaldessa i Regidor de Cultura, Participació Ciutadana i Joventut
  • Guillem Escolà, Sisè Tinent d'Alcaldessa i Regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i Platges
  • Eduard Terrado, Setè Tinent d'Alcaldessa i Regidor d'Urbanisme, Espais Naturals i Sostenibilitat, i Governació
  • Aurora Carbonell, Alcaldessa i Regidora de Turisme

 

Després de la primera intervenció de tots els regidors i regidores, la sessió participativa continuarà amb el torn de preguntes en directe de les persones que vulguin plantejar diferents qüestions vinculades a l’evolució del coronavirus a la vila. 

Aquesta audiència pública telemàtica sobre la Covid-19 complementa tant la primera audiència pública monogràfica dedicada al coronavirus com la primera cimera del Pacte Local per a la Recuperació Socioeconòmica de Sitges.