Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

L’Ajuntament de Sitges inicia el programa “El teu barri” amb veïns i veïnes de 4 barris del municipi

Aquesta és una provat pilot que s’inicia el 7 de juny amb l’objectiu d’ajudar les entitats veïnals i les organitzacions de la vila a millorar, reforçar i formalitzar la seva presència al territori.

El programa “El teu Barri” engega el 7 de juny amb la participació de veïns i veïnes dels barris de Montgavina, Vinyet, Quint Mar i Cases Noves. L’objectiu d’aquesta iniciativa que impulsa la regidoria de Participació Ciutadana és fer un acompanyament per crear xarxa i ampliar el teixit associatiu veïnal, impulsar accions concretes per la millora de la participació i crear també un full de ruta que permeti a aquestes entitats resoldre i respondre a les diferents necessitats existents.

El programa consta de 6 trobades al llarg dels propers mesos, 3 de les quals són conjuntes i 3 són de treball individual amb cadascun dels barris. Es preveu que el projecte finalitzi al mes de novembre.

La participació d’aquestes persones en el marc del programa  “El teu Barri” és fruit de la crida que el Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sitges va realitzar a través dels canals institucionals per arribar a més públic. Durant aquest temps

aquest departament ha contactat amb veïns i veïnes dels diferents barris del municipi a través de reunions, visites i trobades presencials, trucades i correus electrònics, per tal de fer arribar la informació del programa i convidar-los a participar-hi.